مامانوک مدیر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 عنوان اقدامیا | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 59 پست کیا اقدامن واس باردای چ داروهایی اینماه مصرف کردن ؟کیا نتیجیه گرفتن 1402/06/08 | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78roz عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3876 من پوداینوفولیک زیاد خوردم ولی انگار داروها ب تنبلیم جواب نمیدن برو دارو گیاهی میگن بهتره امروزو زندگی کن😜
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 من این ماه کلومیفن ...اچ ام جی ...اچ سی جی ...فرتیل. اید ...نمیدونم چی میشه ولی درد پریودی دارم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 وااای 😨منم دکترم گف اگ این یکی دوماه نتیجه نگرفتی میفرسمت عکس رنگی نترسواسه بعضیا خیلی خوب جواب میدهیعنی هم خاصیت تشخیصی داره هم درمانی هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
78roz عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3876 وااای 😨منم دکترم گف اگ این یکی دوماه نتیجه نگرفتی میفرسمت عکس رنگی آره حداقل میفهمی ک مشکل از کجاس امروزو زندگی کن😜
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3930 من این ماه کلومیفن ...اچ ام جی ...اچ سی جی ...فرتیل. اید ...نمیدونم چی میشه ولی درد پریودی دارم ... این درد پریودی منو کشتهاز ۱۵ سیکلم دیگه شروع میشه تا روزی که پریود بشم آب پاکی بریزه رو دستم هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 برو دارو گیاهی میگن بهتره رفتم مشهد پیش بیبی سلیمانی خیلی تعریفشو میکردن داروگیاهی واس خودم وشوهرم گرفتیم نتیجه نگرفتم ولی خدایی داروهاش سیستم ایمنی بدنمو قوی کرد ک تاچندین وقت اصلا حتی سرما نخوردم وخیلی پرانرژی شدم الانم خودم بعضی وقتا ازداروهاش میگیرم واستفاده میکنم
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 این درد پریودی منو کشته از ۱۵ سیکلم دیگه شروع میشه تا روزی که پریود بشم آب پاکی بریزه رو دستم دارو مصزف کردین شمام ؟ خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 من این ماه کلومیفن ...اچ ام جی ...اچ سی جی ...فرتیل. اید ...نمیدونم چی میشه ولی درد پریودی دارم ... منم اینماه لتروزول سینال اف بعدم رفتم سونو گفتن فولیکولات هنوز ریزه واچ ام جی دادفردا دوباره سونودارم ببینم چقدر رشد کردن
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 وااای 😨منم دکترم گف اگ این یکی دوماه نتیجه نگرفتی میفرسمت عکس رنگی خیلی راحته بابا منم انجام دادم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 من این ماه کلومیفن ...اچ ام جی ...اچ سی جی ...فرتیل. اید ...نمیدونم چی میشه ولی درد پریودی دارم ... چن روزه ازتزریق اچ سی جی میگذره؟
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 منم اینماه لتروزول سینال اف بعدم رفتم سونو گفتن فولیکولات هنوز ریزه واچ ام جی دادفردا دوباره سونودار ... چند سیکل رفتی ۱۲ ،؟ خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 چن روزه ازتزریق اچ سی جی میگذره؟ ۲۸ مرداد زدم بزا بشمارم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 این درد پریودی منو کشته از ۱۵ سیکلم دیگه شروع میشه تا روزی که پریود بشم آب پاکی بریزه رو دستم دقیق😅روزای پریود ک درد پریود دارم روزی ک تموم میشه باز کمردردمیگیرم دکترم گف چون روز پاکی رحم خودشومیکشه بالا درد داری...اواسط سیکل دردتخمک گزاری البتع اگ تخمکی باشه...اواخر سیکلم دردای قبل پریود شروع میشه😆😆😆
مامانوک مدیر استارتر عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 544 چند سیکل رفتی ۱۲ ،؟ ۱۱ سیکل رفتم سونو همونروزاچ ام جی زد یکی دیگم فرداش زدم
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7693 ۱۱ سیکل رفتم سونو همونروزاچ ام جی زد یکی دیگم فرداش زدم خوب خوبه وقت داری هنوز برا رشد فولی خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤