2777
2789
عنوان

خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست
هرروز سعی کن یه جمله بیشتر بگی مثلا امروز ده تا جمله فردا یازده و...و اینکه سعی کن هر غریبه ای می بی ...

بعضی برخوردا رو میبینم خیلی بد میریزم بهم اصن دیگ دلم نمیخواد یه لحظه اونجا وایسم

میفهمم حرفاشون اذیت میکنه آدمو. سعی کن با چند نفر دوست بشی راجع به کارای روزمره خانواده تفریح خرید ص ...

به نکته درستی اشاره کردی و اینکه همیشه آدما یه نظر منفی دارن راجب بهت.هرجوری باشی یه چیزی میگن.اگه پر حرف بود و از حق خودش دفاع می کرد الان تایپیک زده بود که همکاران می گن پرحرف و سلیطه و زود جوشه

نمیگم اخلاقا بده یا خوبه یا اینکه نباید اصلا تغییر بده ولی نظر مردم اونقدر هم مهم و از روی تفکر نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نکته درستی اشاره کردی و اینکه همیشه آدما یه نظر منفی دارن راجب بهت.هرجوری باشی یه چیزی میگن.اگه پ ...

آخه به اندازه ای که از درونگراها ایراد میگیرن برونگراها این مشکلو ندارن.به عنوان یک درونگرا وقتی میگن چرا انقدر کم حرفی  دوست دارم بهشون بگم تو چرا انقدر پرحرفی میکنی. بعضیا که واقعا از ۱۰۰ تا کلمه شون یکیش هم فایده نداره فقط الکی حرف میزنن یا غیبت میکنن

میشه مثال بزنی

امروز مثلا دیدم دو نفر داشتن باهم میگفتن این اصن حرف نمیزنه گیج میزنه باهاش حرف میزنیم چیزی نمیگه با هیچکس کار نداره همین جوری برا خودش میاد ومیره و باهم میخندیدن سابقه دارا هم که همه کارا رو میندازن گردن من انگار کلفت اونجام از یه طرف تازه کارا میگن زیاد کار نکن از یه طرف سابقه دارا کار گردنم میندازن 

تو کار میکنی؟؟

نه شاغل نیستم عزیزم. 

شما هم به خاطر این موضوع حس بد نسبت به کارت نداشته باش. فقط خودتو بپذیر. این مشکل اوناست که تفاوتها رو درک نمیکنند. به خاطر اینکه اعتماد به نفس خودت بالا بره اطلاعاتتو ببر بالا و تمرکزتو بذار رو پیشرفت شغلی و شخصیتیت. کتاب بخون اخبار رو دنبال کن. چند تا دوست خوب پیدا کن. رفت و آمد کن باهاشون .ادمای سمی رو به حال خودشون بذار 

امروز مثلا دیدم دو نفر داشتن باهم میگفتن این اصن حرف نمیزنه گیج میزنه باهاش حرف میزنیم چیزی نمیگه با ...

به نظرم شروع کن حرف زدن باهاشون 

دیگه فوقش اگه خرابم کنی باز پشت سرت میحرفن

و اینکه حس می کنم گیر آدمای بدی افتادی انگار. چون همیشه با آدمای اشتباهی بودی همه رو مثل اونا میبینی.انگار یخورده اونام زیادی شور می کنن شاید برا اونا یه شوخی ساده باشه ولی یکم اعتماد به نفست پایینه فکر می کنی که چقدر مهمه

نه شاغل نیستم عزیزم.  شما هم به خاطر این موضوع حس بد نسبت به کارت نداشته باش. فقط خودتو بپذیر. ...

چون شاغل نیسی برات مهم نیس وقتی شاغل بشی میفهمی چقدر سخت میشه 

آخه به اندازه ای که از درونگراها ایراد میگیرن برونگراها این مشکلو ندارن.به عنوان یک درونگرا وقتی میگ ...

آرع واقعا.یه جوری که انگار بعضی چیزا چقدر مهن انگار برای دیگران مهمه اونا ظهر ناهار چی داشتن یا آخرین مارک لباس بچشون چیه

چون شاغل نیسی برات مهم نیس وقتی شاغل بشی میفهمی چقدر سخت میشه  

شاغل نیستم ولی دلیل نمیشه که با کسی در ارتباط نباشم🙂

خودم درونگرام ولی همسر و خانوادش به شدت اجتماعی و برونگرا . دقیقا برعکس من

مطمئنا چالش های من کم از شما نداره . 🌺

شوخی ساده نبود من واقعا تحملش برام خیلی سخته

میفهمم میگم که ببین شاید اونا با خودشون فکر کنن که ما حرف مهمی نزدیم و اینا ولی برای تو حرف مهمی بوده چون راجب تو هستش.