2777
2789
عنوان

خجالتی

169 بازدید | 31 پست

خجالتی و کم حرفم خیلی کم حرف میزنم با کسی نمیتونم قاطی شم نمیتونم از حقم دفاع کنم تو محیط کارم اذیت میشم امروز شنیدم همکارام پشت سرم گفتن لاله حرف نمیتونه بزنه میخوام دیگ کار نکنم  تکنسین بیهوشی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم حرفاشون اذیت میکنه آدمو. سعی کن با چند نفر دوست بشی راجع به کارای روزمره خانواده تفریح خرید صحبت کنی . من خودم کم حرفم ولی واقعا به پرحرفا کار ندارم و نمیگم چقدر پرحرفین مثلا. ولی متاسفانه بعضیا نمیتونن درک کنن آدما متفاوتن یکی درونگراس یکی برونگرا

جاهایی ک نشه از حقت دفاع کنی خوب نیست خب 

بقیه ممکنه از این اخلاقت سواستفاده کنن 

اتفاقا دیروز مدیرمون از طرف مامان شاگردم یچیزی بهم گفت یه اوکی گفتم رفتم چون میخواستم برم سرکلاس دیگ ادامه ندادم ولی امروز رفتم مفصل باهاش حرف زدم هرچند ک از اول حقو داد بمن اما باز کوتاه نیومدم فردا می‌خوام بگم مامان شاگردم بیاد روشو‌ کم کنم تا دیگه پشت من حرف بیخود نزنه 

یعنی اصلا نمیتونم هضم کنم این چیزارو😂 

هرروز سعی کن یه جمله بیشتر بگی مثلا امروز ده تا جمله فردا یازده و...و اینکه سعی کن هر غریبه ای می بینی یه جمله بگی حتی در حد اینکه ساعت چنده

انتظار خوب و کامل بودن از خودت نداشته باش

رو اعتماد به نفست کار کن

تو خونه یه موضوع برا خودت پیدا کن ده دقیقه زمان بگیر هر چی به نظرت رسید حتی بی ربط درموردش بگو صداتو ضبط کن بعد گوش بده اشکالاتو بگیر

کلاس فن بیان و تئاتر برو روت کم کم باز میشه

اعتماد به نفست رو ببر بالا