maalmalaak مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 5275 عنوان خسته ام 255 بازدید | 4 پست خیلی روح و روانم خستس . همسرم نزدیک به یک ماهه ول گرده رفته و من همیشه تنهام تو خونه با دخترم. هیچ وقت برا خودم ندارم تا دستشویی خاستم برم بزور میرم .... زود هم نمیخابه ک حداقل بتونم یک کتاب ورق بزنم.من با ازدولج تنها ترین شدم..... برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱 1402/06/07 | 23:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10470 خسته از این زندان ک نامش زندگیست 💔 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
کاش_هیچ_وقت_به_دنیا_ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 24242 دلم میخوادم بمیرم چشمامم پف کرد از بس گریه کردمو هیچی عوض نشد😭
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10470 خستهاز این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست باختم از عشق اما باختن تقدیر نیست ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10470 دلم میخوادم بمیرم چشمامم پف کرد از بس گریه کردمو هیچی عوض نشد😭 🫂🥺 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.