2777
2789
عنوان

خسته ام

255 بازدید | 4 پست

خیلی روح و روانم خستس . همسرم نزدیک به یک ماهه ول گرده رفته و من همیشه تنهام تو خونه با دخترم. هیچ وقت برا خودم ندارم تا دستشویی خاستم برم بزور میرم‌ .... 

زود هم نمیخابه ک  حداقل بتونم یک کتاب ورق بزنم.

من با ازدولج تنها ترین شدم.....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

خسته از این زندان ک نامش زندگیست 💔

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خستهاز این زندان ک نامش زندگیست 

پس قشنگی های دنیا مال کیست 

باختم از عشق اما باختن تقدیر نیست 

ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

دلم میخوادم بمیرم چشمامم پف کرد از بس گریه کردمو هیچی عوض نشد😭

🫂🥺