2777
2789

سلام خانوم های زیبای سایت من ماه قبل اولین اقدامم بود و ۹ روز عقب انداختم و پری نشدم ولی بعدش پری شدم و زود تمام شد و درد داشتم 

بعد از تمام شدن پری سروع به اقدام دوم کردم 

از دو روز پیش تا الان خیلی معزرت میخوام ولی از واژنم خیلی ترشح میاد و همش حس میکنم میخوام پری شم و دل درد بدی میگیرم  😭۱۱ روز از پری میگذره یمت چم شکمم درد میکنه دقیقاا مثل پریودی و سینه هامم درد میکنه و سنگین شده

یه خانومی گفت ممکنه باردار باشی و بعصی ها توی بارداری  پری هم میشن 

و ابنکه سرگیجه و حالت تهوع دارم

ترو خدا راهنماییم کنید لطفااا آیا با عقل جور در میاد؟؟ مادر خودمم وقتی باردار شده پریود

میشده در چند روز اولش ممکنه باردار باشم؟

یا ممکنه خارج رحمی باسه؟ ؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

والا یه مامایی گفت که بارداری همراه با پریود نداریم خدایی نکرده دوراز جون شما اگه هم باشه نشونه سقطِ جنین نمیدونم دیگه 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم هرچیزی ممکنه بیبی بزن اگه مثبت بود صب کن ۶هفته برو سونو

حتی با وجود پریود دردناک و کمی لخته؟ 🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

پهلوی سمت چپم خیلیییی درد داره 😭

والا یه مامایی گفت که بارداری همراه با پریود نداریم خدایی نکرده دوراز جون شما اگه هم باشه نشونه سقطِ ...

منم میگم با عقل جور در نمیاد ولی درد دارم نکنه خارج رحمی باسه 

نکنه نشونه تخمک گذاری باشه؟ ولی خب اگرم تخمک گذاری بود که اینقدر درد نداشتم

برو فردا آزمایش بتا بده اگه مثبت بود چن روز بعدم برو البته با دکتر مشورت کن اگه بتا بیا پایین یعنی ...

فردا میرم ولی می دونم منفیه 🥺نکنه خارج رحمی باسه

والا یه مامایی گفت که بارداری همراه با پریود نداریم خدایی نکرده دوراز جون شما اگه هم باشه نشونه سقطِ ...

من باردار بودم پریود میشدم،اما نه اون پریود ،در حد لک ببینی هرماه سروقتم یک روز

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم میگم با عقل جور در نمیاد ولی درد دارم نکنه خارج رحمی باسه  نکنه نشونه تخمک گذاری باشه؟ ولی ...

ایشالله که هرچی خیره عزیزم پیگیر شو دکتر بهتره خیالتم راحت میشه

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
من باردار بودم پریود میشدم،اما نه اون پریود ،در حد لک ببینی هرماه سروقتم یک روز

جدی چه جالب منهنوز مامان نشدم تجریه ندارم اینم از یه مامایی شنیدم