2777
2789

مثلا چیکار کنه از نظرتون با اعتماد به نفسه؟ و اینکه به نظرتون به درون گرایی و برون گرایی ربط هم داره؟

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

اینایی که تازه ازدواج کردن هیچ چیز خاصی هم ندارن اما کلا یه چیز دیگه میشن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش نظر شخصی خودم اینه که به کسی که نذاره پشت سرش حرف بزنم و همیشه جلوی فامیل خودشو بالا بگیره ...

ممن یه یه جا خونده بودم که آدمای برونگرا همه چیزو می‌ریزن بیرون آدمای درونگرا که همه چیزو می‌ریزن داخل خودشون و و خوندم که نوشته بودن آدمای درونگرا اعتماد به نفس بیشتری دارند

کسی که به خودش احترام بذاره ارزش های خودش رو زندگی کنه واسه چیز بیخودی حس بی ارزشی نکنه . دنبال تایی ...

چه قشنگ گفتین

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

به خودش و توانایی هاش  اایمان داشته باشه روی پای خودش بایسته و مستقل باشه 

بنظرم ربطی نداره بع درون گرا برون گرابودن

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
ممن یه یه جا خونده بودم که آدمای برونگرا همه چیزو می‌ریزن بیرون آدمای درونگرا که همه چیزو می‌ریزن دا ...

درونگراها؟ من برعکس فکر میکردم  خودمم تقریبا درون گرام

کسی که نخواد خودشو به دیگران ثابت کنه

👌🏻👌🏻👌🏻