2777
2789
عنوان

زن داداشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 51 پست
انشالله مشکلشون حل بشه مشکلشون سر چیه

برادرم بعد از عقد نسبت به زن داداشم حساس شد و بهش گیر میداد ...و اینکه داداشم قبلا با یکی از مشتری هاش چت کرده بود(صمیمی چت کرده بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید چیکار کردن داداشتون

برادرم بعد از عقد نسبت به زن داداشم حساس شد و بهش گیر میداد ...و اینکه داداشم قبلا با یکی از مشتری هاش چت کرده بود(صمیمی چت کرده بود)

دلیل جدایی شون چیه خدا کنه داداشت خیانت نکرده باشه که بخشیدنش سخته

بنظرم میتونست یه شانس دوباره بهش بده من ندیدم چه پیامایی رد و بدل شده ولی شاید یه مشاوره رفتن بهشون ...

پدرم خیلی به زن داداشم گفت ولی زن داداشم گفته لطفا بهش بگید بیاد توافقی تموم کنه ...دیشبم که دعوا شد در خونه زن داداشم اینا😔

انشالله ک حال زن داداشت خوب شه و امیدوارم برادرتم به راه راست هدایت شه احیانا نزدین تو دهن داداشت؟

من اگه حرفی بزنم بی احترامیه درست نیست سرسنگینم باهاش...پدر و مادرم خیلی بهش حرف زدن...

چقدر خوب كه شما در جايگاه خواهر شوهر ميدونيد صلاح برادرتون چيه و آرزوي بهترينها براشون داريد  ...

ممنونم😔♥️

آره به نظرم اون نباید این کار رو میکرد. خیلی دشمنی بزرگی در حقشون کرده. باید میاورد به پدرشون میداد ...

قضیه چت هارو‌ زن داداشم قبل از آخرین دعواشون با داداشم میدونسته 

یعنی چت ماله این اواخر نبوده

ولی زن داداشم اصلا ب روی داداشم نیورده

فکر میکنم بخاطر این چت هارو برای من فرستاد که خانواده ما متوجه بشه مشکل زن داداشم فقط حساسیت بیجا داداشم نبوده و مشکلات دیگه ای هم بوده....

من نگفتم راه حلش طلاقه. اگر کامنتم رو درست خونده باشی و اگر از جریان خبر داشته باشی میفهمی که کار در ...

لایک.
لذت بردم از قدرت تحلیل و واقع بینی تو  
کاش تو خواهر من بودی