2777
2789
عنوان

زن داداشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 51 پست

چقدر خوب كه شما در جايگاه خواهر شوهر ميدونيد صلاح برادرتون چيه و آرزوي بهترينها براشون داريد 

خوش قلبي و ذات خوبت به خودت برميگرده عزيزم مطمئن باش❤️

مشكلشون چي و چي گذشته؟؟

شما هم هی نگین بزار جدا شن و داداشم لیاقت نداره. شاید اون دختر لازم داره که همه مراحل ناز کشیدنش طولانی و سخت انجام بشه که بتونه ببخشه و برگرده. شما از همین الان کوتاه بیاین خب اونم نمیتونه شانس دوباره به برادرت بده.

یا گفته بودی بعد اینکه فیلم رو فرستاده تو هیچی نگفتی. خب اون دلش میخواسته تو یه واکنشی نشون بدی. به نظرم اینکه هیچی ننوشته بودی جالب نبوده. اون رو توی تصمیمش مصممتر نکنین. به برادرت کمک کنین که بتونه دل زنش رو به دست بیاره میدونم داداشت خطای بزرگی کرده اما اونقدر بزرگ نبوده که یه زندگی کلا از هم بپاشه و شما هم بگید حقشه.

به نظرم تا میتونید دنبال عذرخواهی و به دست آوردن دل خانومش باشین ، نه تسهیل طلاقشون. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل چی بود مگه

انگار براش سختگیری میکرده و اونم گفته من نمیخوام و طلاق . توی این فاصله زنداداش بزرگه برداشته اسکرین شات چتهای این آقا رو با یه خانم مشتری برای این خانوم که جاریش میشه فرستاده که یه مقدار صمیمی بوده. اونم دیگه مصممتر شده توی تصمیمش و حاضر هم نیست کسی رو ببینه در این مورد.

نه بابا!، یه ریسکه!   ممکنه به طلاق ختم بشه ممکنه اعتمادها برای همیشه از بین بره !  ر ...

من نگفتم راه حلش طلاقه. اگر کامنتم رو درست خونده باشی و اگر از جریان خبر داشته باشی میفهمی که کار درست رو این خانوم کردن. 

وقتی از شوهرت خطایی سر میزنه ، وقتی به راحتی ببخشیش. اونم عادت میکنه به اون کار. زندگی خانوادگیت و بچه های آینده ت به فنا میره.

حتی برای همون مرد هم بهتره که زنش مرزهای سفت و سختی داشته باشه . یعنی زندگی حتی برای اون مرد هم با آرامش بیشتری همراه خواهد بود. 

من توی کامنت بالا گفتم که امیدوارم برگرده اما مشخصه این خانوم حالا حالا ها کوتاه نمیاد و کار درستی هم میکنه. اگر همه ما زنها همینطور بودیم. این وضع زندگیهامون نبود.

زن داداش بزرگه چرا اینکارو‌کرده 😬

آره به نظرم اون نباید این کار رو میکرد. خیلی دشمنی بزرگی در حقشون کرده. باید میاورد به پدرشون میداد ، نه به خانومش که میدونه بینشون دلخوری هست. تیر آخر رو زده دیگه به زندگی نیمه جون اینا. احتمالا از حسودیش دیگه.

آره به نظرم اون نباید این کار رو میکرد. خیلی دشمنی بزرگی در حقشون کرده. باید میاورد به پدرشون میداد ...

ولی اگر پیج عمومی بوده و همه میتونستن ببینن اصلن نیاز نبوده بهش تاکیدی بکنه ..

عمومی بوده دیگه پیجه !

آره به نظرم اون نباید این کار رو میکرد. خیلی دشمنی بزرگی در حقشون کرده. باید میاورد به پدرشون میداد ...

چتارو زن داداش بزرگه از کجا آورده بود 🥴🤔

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
پیج کاری مشترک مال دو برادر بوده. زن داداشه از اونجا چک کرده دیده.

عجب زن داداش خود شیرینی🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
پیج کاری مشترک مال دو برادر بوده. زن داداشه از اونجا چک کرده دیده.

اسی نگفته به اون زن داداش چی گفتن ؟دعواش نکردن ؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز