نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 عنوان رفاقت 90 بازدید | 9 پست کیاب دوستاشون اعتماد،دارن من رفیق صمیمی داشتم امانامردی کردبدجورالان هیچکسوواس درد،دل ندارم رفیق زیاده امااعتمادندارم چی کنم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1402/06/07 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19386 مث چشام..درست ترین ادمان:) تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14394 از من میشنوی با هیچکککککس مطلقا هیچکس درد و دل نکن و رازهاتو نگو نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14394 مث چشام.. درست ترین ادمان:) خوشبحالتون رفیق خوب خیلی خوبه نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19386 خوشبحالتون رفیق خوب خیلی خوبه مرسی🥲 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 از من میشنوی با هیچکککککس مطلقا هیچکس درد و دل نکن و رازهاتو نگو همینکارمیکنم اعتمادموازبین بردن دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 مث چشام.. درست ترین ادمان:) خوش بحالتون دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14394 همینکارمیکنم اعتمادموازبین بردن من تو سن ۱۷ ۱۸ سالگی این اتفاق افتاد برام و ضربه ی سختی بود از اون موقه دیگه درد و دل که هیچی حتی نتونستم با کسی صمیمی بشم نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 از من میشنوی با هیچکککککس مطلقا هیچکس درد و دل نکن و رازهاتو نگو دیگ رازی نمونده فق یوقتایی دلم میگیره امامیترسم بگموبازم ازش سواستفاده کنن دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2619 من تو سن ۱۷ ۱۸ سالگی این اتفاق افتاد برام و ضربه ی سختی بود از اون موقه دیگه درد و دل که هیچی حتی نت ... پس خوب میفمی چی میگم اعتماد،دوباره خیلی سخته ب من خانوادم گفتن ادم درستی نیس اماگوش ندادم گاهی میگم حقم بودتابشناسمش دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔