2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرمو دیگه نبرم مهد

184 بازدید | 9 پست

مهدش از همه نطر عالیه پیرم عاشق مهد شده ولی دو تا بدی داره سالن بازب هر روز نمیارنس ولی وقتی تایمش تموم میشه میبرمش سالن یه ربع بازی میکنه

و اینکه امروز دیدم بچه ی مریض پذیرش کردن بچمم امروز ازش گرفته ب مدبر گفتم تو گروه اعلام کرد ولی ب نطرم باید اجازه ی ورود نده امروز میگه ما میگیم ولی باز میارن اینطوری باشه هر روز مریض میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که نمی‌تونی بچتو قایم کنی 

در جو مدرسه خیابون پارک مهمانی و ... آدم ک بیمار شده باشه هست و احتمال بده که بچه شما یا خودتون هم درگیر بشین 

خواهر من ابتدایی می‌ره هرروز مریض میشد 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

سلام ببرش

خیلی چیزا یادمیگیره

حالا مرتب و طولانی مدت نره تو اتاق بازی مهم نیست

شما پسرت رو تقویت کن و اگر پنج ساله هست میتونی واکسن انفولانزا بزنی براش شهریور ماه که پاییز وزمستون راحت باشه

غذاهای مفید بهش بده و شربت ایموننس برای تقویت سیستم ایمنی بدنش شب به شب پنج سی سی تجویز دکتره

مدرسه هم همینه پسر من بارها مریض شده وغیبت  کرده

اخرش که چی باید بره تواجتماع دیگه

مهد همینه دیگه 

تازه مسائل خصوصی ترو  ندیدی

یه روز من بین ساعت رفتم مهد پسرم (در اون ساعت انتظار ورود اولیا رو نداشتن) رفتم تو اتاق دیدم مربی بچه های یکی دوساله رو نشونده داره بهشون غذا میده یه قاشق دستش بود با همون تو دهن همه بچه هاغذا میذاشت این کوچولوها که متوجه نمیشدن 

همونجا دعوای بدی باهاشون کردم و پسرمو برداشتم بردم

تازه فهمیدم چرا این بچه سرتاسر ماه مریضه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

والا چی بگم سخته دیدن مریضی بچه مادرا هم باید رعایت کنن بچه بیمارشون رو نیارن

ولی از اون طرفم هر دوره یه ویروس سرماخوردگی میاد و معمولا بیشتر از یه بار هم نمیگیریم اما تعامل و مقابله بدن با ویروس، بدنو قوی میکنه

البته بگم من مادر نیستم نظراتم از روی تجربه نیس 

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
پاییز تو راهه و اگه مدیریت کنترل نکنه همه مریض میشن اتاق بازی اونقدر مهم نیست اکثر مهدها همین جوری ...

االان زد تو. گروه بچه ی مریضتونو نیارید ماسکم بزنن بچه ها نمیدونم والا چی کار کنم