2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست

ایشالا خدا صبرت بده خدا مادرت رو بیامرزه قشنگ حالتو درک میکنم ادم وقتی مادرشو از دست میده دست خودش نیست از یه نیش پشه هم دلگیر میشه چه برسه زخم زبون و نیش کنایه ادم ها .خدا کمکت کنه انشالله 

زیاد دم پر اون خانواده نشو که به مادرت فحش بگن اصلا سر به سر شوهرتم نزار که به مادرت فحش نده خدایی نکرده .

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا خدا صبرت بده خدا مادرت رو بیامرزه قشنگ حالتو درک میکنم ادم وقتی مادرشو از دست میده دست خودش ن ...

نه کلا بی‌حس شدم به زندگی فقط به عشق بچه هامه که نفس میکشم

هیچکس حمایتم نمیکنه خودم هم دارم پول جمع میکنم و طلا میگیرم تا بتونم یه خونه ی چیزی بگیرم که ببینم ا ...

عزیزم ببین خدا یجوریه دیگه داره مجازاتش میکنه 

من یادمه تو دبیرستان اینو بهمون گفتن 

گفتن خدا بدترین مجازاتش همینه 

بعضی ها رو آروم آروم میندازتشون تو چاه عمییییق 

چجوری؟! 

اینکه پاداش تماااام کارهای خوبی که از اول تو دنیا کردن رو همین دنیا بهشون میده بلاخره مادرشوهرتون ممکنه از بچگیش تا الان یه چندباری یه کارهایی کرده باشه 

خدا به اینجور افراد همه پاداش هاشونو تو همین دنیا میده و معمولا اینجور افراد پولدارتر و ثروتمندتر میشن یه دفعه 

چون هم پاداش کارشون هست هم اینکه خدا میخواد اونا حواسشون با همین چیزا پرت شه و اصلا مشکلی نداشته باشن که بخوان برن سراغ خدا ینی انقد با همین چیزا سرشون گرم میشه که کلا خدا رو یادشون میره 

اینم درنظر داشته باش حتما کسی که ظلم بزرگی میکنه اصلا انتظار نداشته باش یه دفعه ایی ظلم‌ به خودش برگرده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره قشنگم 

مطمئن باش اینو 

الانم اونا دارن همه پاداش شونو تو همین دنیا میگیرن بعد تو آخرت دیگه حتی ذره ایی خوبی ندارن و تا ابد باید بسوزن تو آتیش کاری که خودشون برا خودشون درست کردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بعدم مطمئن باش اون زیارت هایی که میرن یه درصد هم قبول نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه گفتم که انگار اومده بود خونه دخترش که حرفای مارو میشنوه بعدش هم دخترش همسایه دیوار به دیوارمونه

آها 😔😔

چندتا بچه دارین؟! 

دوتا یه پسر و یه دختر 

خدا برات حفظ شون کنه عزیزم 

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد

قربونت عزیزم