2777
2789
عنوان

دلم گرفته

271 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

تقریبا دوسال پیش بود که من با شوهرم داشتیم بحث میکردیم ، که مادر شوهر توی کوچمون داشت جیغ داد می‌کرد و به من و خانواده ام فحش میداد. اینم بگم با خواهر شوهرم توی یه کوچه هستیم 

بعدش اومد بحث مارو تبدیل به یه دعوای بزرگ کرد و منو در حد مرگ شوهرم زد خلاصه همه‌ی اینا به کنار . مادر شوهرم یه حرف بهم زد که قلبم تیر کشید گفت تو خرابی دست خورده ی داداش و پدرتی 

(اینم بگم که مادرم فوت کرده ) برو همخواب بابات شو برو واسش خانومی کن یعنی داشتم آتیش میگرفتم از ته دلم خدارو صدا زدم . بعدش هم بچه ی ۶ ماهمو رو ازم گرفتند و انداختند بیرون ۱ ماه خونه ی پدرم بودم 

خلاصه که اون موقع از حضرت عباس خواستم جوابش روبده . اینم بگم که خیلی زخم زبون ها بهم زده و خیلی بدی ها بهم کرده 

ولی از اون موقع هر سال میره کربلا مشهد روز به روزم خوشبخت میشه . مگه نمیگند خدا تاوان دل شکسته رو میگیره پس چرا این روز به روز خوشبخت میشه 

امروز هم راهی کربلا شد  

واقعا چجوری تحملش میکنی من بودم الان قاتل شده بودم😐

بزن تو دهنش یعنی چییی

گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🍃💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعیت اینه که رسم دنیا همینه اینجا که آخرت نیست وگرنه ظلم هایی به مراتب بدتر از حرفای مادرشوهرت داره تو دنیا اتفاق میوفته ولی هیچی سر ظالم نمیاد پس زیاد درگیر تقاص پس دادنش نشو اون دیگه قبرش پر از آتیشه یه زمانی میاد تو محضر خدا بهت التماس میکنه ببخشیش

🌃🏙

اینم بگم بحث ما درباره‌ی این بود که من یه چند روزی احساس می‌کردم قلبم درد میکنه به شوهرم گفتم منو ببره 

دکتر اونم گفت از وقتی مادرت مرده تو ماتم گرفتی بعد داشت به مامانم فحش میداد که منم داشتم جیغ میکشیدم ک گریه میکردم که بعدش مادر شوهرم اومد رو جنجال راه انداخت

اینم بگم بحث ما درباره‌ی این بود که من یه چند روزی احساس می‌کردم قلبم درد میکنه به شوهرم گفتم منو بب ...

به نظرم اگه پشتوانه داری یه تصمیم درست برای زندگیت بگیر بقیه تایپکات هم خوندم این خانواده درست شدنی نیستن فقط مریض و پیرت میکنن

🌃🏙
به نظرم اگه پشتوانه داری یه تصمیم درست برای زندگیت بگیر بقیه تایپکات هم خوندم این خانواده درست شدنی ...

هیچکس حمایتم نمیکنه خودم هم دارم پول جمع میکنم و طلا میگیرم تا بتونم یه خونه ی چیزی بگیرم که ببینم اگه درست نشد طلاق بگیرم بچه هم هم خودم بردارم

اینم بگم بحث ما درباره‌ی این بود که من یه چند روزی احساس می‌کردم قلبم درد میکنه به شوهرم گفتم منو بب ...

مگه با مادرشوهرت زندگی میکردی؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
هیچکس حمایتم نمیکنه خودم هم دارم پول جمع میکنم و طلا میگیرم تا بتونم یه خونه ی چیزی بگیرم که ببینم ا ...

الان برگشتی یا طلاق گرفتی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕