2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اینجاه فقط شوهر کردن زایدن یادشون میدن فقرفرهنگی مثل خارج نیست

خارج خاااارج 🙃

بابااا این حرفاتون خودزنیه وقتی شما از کشور و خاک خودتون بد بگید دیگه چ توقعی میشه از بقیه داشت 

سلام 🙃🦚

چجوری ممکنه چیزی رو به دختراشون یاد بون که هنوز خودشون هم بلد نیستن و حتی بهش معتقدم نیستن؟🤷🏻‍♀️

همینجا هم اکثریت شوهر کردن رو هدف و افتخار میدونن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خارج خاااارج 🙃 بابااا این حرفاتون خودزنیه وقتی شما از کشور و خاک خودتون بد بگید دیگه چ توقعی میشه ...

حقیقت همین تلخ وقتی نمیذارن دختر مستقل شه اخر فقر فرهنگی شوهر نکنی میگن ترشیده دختر ۱۳سالگی شوهر میدن چه انتظاری داری بگن لاچرهای تک؟

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم

چند روز قبل ی خانمی بود اتفاقا بزرگ ترین مشکلش همین استقلالش بود 

آنقدر استقلال داشت که دیگه همسرش بهایی بهش نمیداد و چند خانم دیگه هم همین مشکلو داشتن 

سلام 🙃🦚
حقیقت همین تلخ وقتی نمیذارن دختر مستقل شه اخر فقر فرهنگی شوهر نکنی میگن ترشیده دختر ۱۳سالگی شوهر مید ...

چندتا دیدی ۱۳ سالگی دختر شوهر بدن 😐😐

واقعااا ب کل کودک همسری برداشته شده نمیگم نیست اما خیلی کم 

فقط ی عده ی چیزایی میشنون طوطی وار تکرار میکنن

بالااااتر هم گفتم اینا همه خودزنیه 

سلام 🙃🦚
چندتا دیدی ۱۳ سالگی دختر شوهر بدن 😐😐 واقعااا ب کل کودک همسری برداشته شده نمیگم نیست اما خیلی کم&n ...

چندتا دیدم بالای هزار تا تو همین سایت

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم

کاش خود دخترا یاد بگیرن من تو خانواده ای بزرگ شدم که اول تحصیل بعد شوهر افتخار بود یعنی میگفتن دختر بی شوهر ضعیفه ولی واستادم رو پای خودم جنگیدم جلو همه شون واستادم و گفتم زندگی خودمه الان بابت کاری که کردم خوشحالم چون چیزایی دارم که بابت وجودشون اول از خدا که کمکم کرد بعد از خودم تشکر میکنم حتی اگه همه اونا بگن عیبه

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

چجوری ممکنه چیزی رو به دختراشون یاد بون که هنوز خودشون هم بلد نیستن و حتی بهش معتقدم نیستن؟🤷🏻‍♀️ ...

دقیقا همینه🤌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹