2777
2789

خانما ی عزیز ما عربا واقعا اخلاقمون اینطوره که هیچ نژادی رو برتر نمیدونیم و همه رو یکسان میبینیم و عاشق همه ی مردم ایرانیم بختیار لر کرد فارس همشون رو دوست داریم و عاشقشون هستیم و چقدر داریم که با هم وصلت کردن

عه یادم رفت.   اسیییییی شوهرا کوشن🤣🤣🤣🤣

🤦🤣🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی متفاوت هستن حتی عرب های آبادان و اهواز هم مثل هم نیستن

اره مثلا بعضی ها میگن چا ولی ما نمیگیم یا مثلا به کلید میگیم مفتاح دوستانم میگن کلایل 

گویش ها متفاوته اما خب حرف همو میفهمیم

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
جدی که نمیگی  تقریبا دو ماه جهنمی گذروندیم دو سه روزه یکم هوا بهتر شده

چند درجه بود ؟؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اونایی ک هیچکس بهسون دختر نمی ده تکلیفشون چیه ازدواج نمی کنن یعنی

از طایفه ی خودشون دختر میگیرن و بقیه ی طایفه ها به هیچ وجه دختر بهشون نمیدن

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
خانما ی عزیز ما عربا واقعا اخلاقمون اینطوره که هیچ نژادی رو برتر نمیدونیم و همه رو یکسان میبینیم و ع ...

حالا اینو جدی میگم نه برای مثلا فخر و اینا اشمزی خوبی هم داریم

غذاهامون همه پسنده و مهمون نوازیم

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
نخند عه سر سنگین باس جلویه خواستگارا😌😅😅😅😅

بیخیال اینا گردن گیرشون خرابه داریم تاپیکو جلو میبریم دریغ از یه شماره 💔🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
شوخی میکنم بابا خوزستانی؟😁 اره گرمه خیلی اون روزی من دستکش ظرفشویی یه لحضه یادم رفت گذاشتم تو بالک ...

اره امسال خیلی وحشتناک بود به نظرم جهنم از خوزستان هوای بهتری داره عملا تو خونه زندانی شدیم کولرها هم جواب نمی داد 😵‍💫

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چراااا

چون یسری مشکلات اخلاقی و رفتاری دارن و برای همه شناخته شدن 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
خیر عرب هایی که ایرانی نیستن خیلی بدن  فقط عرب زبان های کشورمون  تازه شما ها عرب هم نیست ...

با چندسالشونه رو در رو ارتباط داشتی فهمیدی بدن؟ از چه کشورهایی ؟

۲۰ تا کشور عربی نزدیک ۱ میلیارد جمعیت چجوری به این نتیجه میرسین که همشون بدن؟

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند