2777
2789
والا نمیدونم نپرسیدم کدوم طایفه ست🙊 

ما لرا به غریبه دختر نمیدیم مگر اینکه مطمئن شیم خوشبختش میکنه 

ولی به هر خودی هم دختر نمیدیم و یسری طایفه هان که هیچکس ابدا بهشون دختر نمیده 

حواست باشه عزیز دلم وقتی اومد خاستگاری خوب تحقیق کنی🙂♥️♥️

ولی در کل عروس دوستیم مخصوصا ما لرای یاسوج عروس غریبه رو میزاریم رو چشامون😍😁

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
متنفرم از اینایی که توهین مبکنن😑

منم 

من ترکم ولی دوست داشتم بیام این تاپیک 

خوشم میاد از همه اقوام 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما لرا به غریبه دختر نمیدیم مگر اینکه مطمئن شیم خوشبختش میکنه  ولی به هر خودی هم دختر نمیدیم و ...

فدات شممممم

الان تا جوابم بده ببینم کدوم طایفه ست🤭

کاربر کادو۱۸ هستم ک به لطف نی نی یار کاربریم ترکید😑😑
از جلو یه چشام دورشو  اصلا 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 یزیددد ما قرار بود واسه هم شوهر پیدا کنیم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
حتی گویش قومیت های پختلف عرب ها فرق داره اما تقریبا عرب های خوزستان گویش عراق و خلیجی دارن  با ...

خیلی متفاوت هستن حتی عرب های آبادان و اهواز هم مثل هم نیستن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ما لرا به غریبه دختر نمیدیم مگر اینکه مطمئن شیم خوشبختش میکنه  ولی به هر خودی هم دختر نمیدیم و ...

اونایی ک هیچکس بهسون دختر نمی ده تکلیفشون چیه ازدواج نمی کنن یعنی

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
دودستی بگیرشا😂

درازه واسه من بده بیادددد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
🤣🤣🤣🤣 یزیددد ما قرار بود واسه هم شوهر پیدا کنیم 

عه یادم رفت.   اسیییییی شوهرا کوشن🤣🤣🤣🤣

گاهی اوقات دِلِت از کَسی میگیره کِ... فِک میکَردی با هَمِه فَرق دارِه:) ️ 
ما عروسمون عربه، خیلی دختر خوبیه اما تو یه چیزایی نمیگیره😐گیراییش خیلی پایینه😁😁😁البته ببخشید

😐😐😐😐😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .