2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو.که ماشین داره گرون میشه؟😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

دوست من هفته ی گذشته پراید (مدل 95)گرفت 150 میلیون 

گرون گرفته یعنی یا خوب بوده قیمتش؟ 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
دوست من هفته ی گذشته پراید (سال ۹۵)گرفت 150 میلیون  گرون گرفته یعنی یا خوب بوده قیمتش؟

خوب گرفته

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چون قراره مدل پایینا رو فرسوده اعلام کنن،بعد اونا رو ۴۰۰ کارخونه برمیداره

فکر نکنم چون من شنیدم لاشه ماشین رو برمیدارن که براساس وزن ماشینه که خیلی بشه ۱۵ میلیون فقط خوبیش اینه میتونی وام برای گرفتن ماشین جدید برداری و ماشین کارخانه ای بهت میدن

دوست من هفته ی گذشته پراید (سال ۹۵)گرفت 150 میلیون  گرون گرفته یعنی یا خوب بوده قیمتش؟

احتمالا یه نقصی داشته وگرنه این قیمت این مدل به هم نمیخونه

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

چه خووووب،ما ۹۱ رو گرفتیم ۱۵۰

اره میگفت که خیلی سالم هم هست

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
احتمالا یه نقصی داشته وگرنه این قیمت این مدل به هم نمیخونه

والا نمیدونم خودمم تعجب کردم که چقدر خوب گرفتنش

گفت که به یه مکانیکی نشونش دادیم گفته هیچ مشکلی نداره 

عااالی خریده از دیوار گرفته؟

اره