2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

132 بازدید | 9 پست

امروز روز ۱۴ انتقال جنینم بود و الان رفتم ازمایش بتا دادم ساعت ۷ جوابش اماده میشه برام دعا کنید تو رو خدا😭😭😭😭😭 سه روز دیگه موعد پریودمه درد شدید پریودی داشتم امروز میترسم پریود بشم😭😭😭😭😭😭اگه جواب ازمایش منفی باشه چیکار کنم؟😭😭😭😭😭 

برات پنج تا صلوات فرستادم و دعا کردم انشالله که جواب آزمایشت مثبته و بارداری  استرسم نداشته ب ...

فداتشم ممنونم ازت پنج ساله هر بار با جواب منفی میبینم خسته شدم دیگه 😭😭😭درد نازایی یه سمت حرفو حدیثو نگاه سنگین اطرافیانم یه سمت😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداتشم ممنونم ازت پنج ساله هر بار با جواب منفی میبینم خسته شدم دیگه 😭😭😭درد نازایی یه سمت حرفو حدی ...

استرس نداشته باش و خودتم ناراحت نکن و حرفای بقیه رو بزن پشت گوش 

بخدا مطمئن باش خدا کمکت میکنه؛ چون یکی از نزدیکای خودم تو اوج ناامیدی طبیعی باردار شد، 

بعد از شش سال ناباروری تو اوج ناامیدی 

الان دخترش امسال میره کلاس اول

اصلا بد به دلت راه نده 

انشالله که به امید خدا عصر خدا دلتو شاد کنه 

آمین❤😍

استرس نداشته باش و خودتم ناراحت نکن و حرفای بقیه رو بزن پشت گوش  بخدا مطمئن باش خدا کمکت میکنه ...

فداتشم عزیزم خدا از دهنت بشنوه دیگه با حکمت خدا کاری نمیشه کرد زورکی که نیست باید بخواد تا بشه امیدوارم منم بی نصیب نکنه از رحمتش میسپارمش به خودش هر کاری که از دستم براومده انجام دادم کوتاهی نکردم واقعا فقط از دعاتون بی نصیبم نکنید دوست خوبم منم براتون دعا میکنم😞❤️