2777
2789
عنوان

تاحالاشده.....

224 بازدید | 28 پست

عشقتون سردشده باشه مثلازیادعاشقانه نگه شماهی گرم باشید کاربجایی برسه دیگه شماهم سرد شده باشید و از رو عادت باهاش حرف بزنید و دیگه مثل قبل گرم نباشید باهاش؟

و اون مث چی پشیمون شده باشه و گرم شه ادم شه

خدایاشکرت...❤️

الان عشقی ندارم اما این سرد و گرم شدنا و هی تکرارشون کم کم شاید باعث مشکلات بزرگتری بشه

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این مرحله میگن بی تفاوتی ... دیکه هر چی هم تلاش کنه به چشمت نمیاد

خیلی بد خدایش ..خدانیاره اون روز ک هرچقدم بخادمث اولابشه و تلاش کنه بقول شاعرک میگه ی روز میای سراغم ک خیلی دیره😥

خدایاشکرت...❤️

خیلی بد خدایش ..خدانیاره اون روز ک هرچقدم بخادمث اولابشه و تلاش کنه بقول شاعرک میگه ی روز میای سراغم ...

هر چیزی به وقتش قشنگه .

اون لحظه ای که میخواستی یه سری حرفا رو ازش بشنوی

اون وقتایی که انتظار داشتی این حرکتو بزنه امااا نزد ..

دیگه نوش دارو بعد از مرگ سهراب؟

می ارزه دختر؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بله 

و اون فرد یک انسان سمّی بود برای من 

و اتفاقاً بعد از پشیمونیش بهش یک فرصت دوباره دادم 

و خداروشکر اون غم و فرصتِ دوباره من رو به ورژن بالاتری از خودم رسوند 

هر درس عبرت، یک پیشرفت❤

هر چیزی به وقتش قشنگه . اون لحظه ای که میخواستی یه سری حرفا رو ازش بشنوی اون وقتایی که انتظار داشت ...

خدایش نه خیلی بد ...امیدوارم سرعقل بیان اینجورادما باحرکت و رفتاراشتباهی کاری نکنن دیگ بود و نبودشون براعشقشون مهم نباشه عشقی ک بخاطرش زمین و زمان بهم میدوخت

خدایاشکرت...❤️

چه مشکلاتی🥺

مرگه احساسات... اون حس های اوله عاشقی که خیلی شیرین هستن

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
بله  و اون فرد یک انسان سمّی بود برای من  و اتفاقاً بعد از پشیمونیش بهش یک فرصت دوباره د ...

خیلی موافقم باهات... 

ذره ذره جملتو میفهمم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بله  و اون فرد یک انسان سمّی بود برای من  و اتفاقاً بعد از پشیمونیش بهش یک فرصت دوباره د ...

یعنی چیشد چیکارکردی اون چیکارکرد میشه اگه امکانش هست بیشتربگی...ممنونت میشم گلی

خدایاشکرت...❤️

خدایش نه خیلی بد ...امیدوارم سرعقل بیان اینجورادما باحرکت و رفتاراشتباهی کاری نکنن دیگ بود و نبودشون ...

بعله

خیلی موافقم باهات...  ذره ذره جملتو میفهمم

پس لازمه بگم 

متاسفم که مجبور بودی اون لحظات رو پشت سر بذاری 

و خوشحالم برات که پوسته ی قدیم خودت رو انداختی و درحال رشدی 

خُرَّم غمی که مایه چندین هنر شود🌹