2777
2789
عنوان

تاحالاشده.....

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
پس لازمه بگم  متاسفم که مجبور بودی اون لحظات رو پشت سر بذاری  و خوشحالم برات که پوسته ی ...

..🙏🏻

ممنونم ازت

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بله  و اون فرد یک انسان سمّی بود برای من  و اتفاقاً بعد از پشیمونیش بهش یک فرصت دوباره د ...

چرا بعضیا از اینجور درس عبرت ها پیشرفت که نمیکنن هیچ، پسرفت میکنن؟

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیشد چیکارکردی اون چیکارکرد میشه اگه امکانش هست بیشتربگی...ممنونت میشم گلی

حتماً عزیزم، خلاصه وار بگم:

اون منو خواست 

منم کم کم خواستمش 

بعدش هم روال طبیعیِ رد و بدل کردن احساسات...

وقتی خیلی بیشتر خواستمش، وقتی گمان کردم عشقش پاکه و «پرستیدمش»؛ 

اون با خودش فکر کرد که: دمم گرم!!! چقدر من خدای «پرستیدنی» و خفنی هستم! پس برم یه بنده ی بهتر پیدا کنم

و با من سرد شد... 

و من بیشتر از قبل انرژی میذاشتم تا اون گرما و اشتیاق برگرده... اونقدر غرق شده بودم که یادم رفت عشق اونقدر مقدس هست که نشه گداییش کرد🤍

وقتی قشنگ رفت دوراشو زد متوجه شد که نه خداست نه پرستیدنی...  پس برگشت سمت منی که بهش حس قدرت و ارزش داده بودم! 

و مابقی ماجرا🌹

جریان برای گذشتست و خداروشکر همین تلخی باعث پیشرفت روحی،ذهنی و قلبی من شد در زندگیم🥰

چرا بعضیا از اینجور درس عبرت ها پیشرفت که نمیکنن هیچ، پسرفت میکنن؟

خیلی واضحه عزیزم 

هر اتفاقی که توی زندگی ما میفته، 

رسالتش اینه که یک درس به ما بده و باعث رشد ما بشه

درواقع: هیچ اتفاقی، اتفاقـی اتفاق نمیفته☺😀

اگه ما از اون اتفاق و اون غم  درس نگیریم، 

بارها و بارها اون اتفاق برای ما تکرار میشه...

انقدر این چرخه ادامه پیدا میکنه تا زمانی که ما درسی که باید یاد بگیریم رو به خوبی درک کنیم💐

برای مثال

به قول داداشم:

اگه کسی توی زندگیت بود و باورت این بود که «من بدونِ اون نمیتوووونم زندگی کنم بدون اون میمیرممممم»

زندگیت اون فرد رو ازت میگیره تا بهت ثابت کنه که: دیدی؟ دیدی بدون اونم میتونی زندگی کنی؟ مهم ترین فرد زندگیت خودتی🤝🏻 اول عشق به خودت بعد دیگران...

اگه کسی توی زندگیته که همیشه با حرف ها و رفتاراش باعث میشه که حس بدی نسبت به خودت داشته باشی، 

باید درسش رو یاد بگیری تا تموم شه!!! 

باید یاد بگیری تا زمانی که تو خودت رو دوست نداشته باشی نمیتونی انتظار داشته باشی که دیگران هم تورو دوست داشته باشن

باید عزت نفست رو ارتقاء بدی❤

ببخش اگه طولانی شد

خیلی واضحه عزیزم  هر اتفاقی که توی زندگی ما میفته،  رسالتش اینه که یک درس به ما بده و ...

چقدر نیاز داشتم به شنیدنه این حرفا... واقعا ممنونم ازت به خاطر وقتی که گذاشتی و حرفات💚 من ۶ ماهی هست دقیقا شخصیو از دست دادم (ینی ولم کرد) که چند سال از عمرمو واسش گذاشتم و همه جوره مطمعن بودم که تا ابد کنارم میمونه و شبیه به حرفهاش عمل میکنه اما کاملا یک روز یهو تبدیل شد به یک آدمه دیگه... من تو این مدت جسمم و روح روانم و خیلی چیزای دیگ خیلی زیاد دچار مشکل و مریضی و درد شدن.. هنوز نتونستم با این قضیه کنار بیام.. اما به قول شما باید عزت نفسمو درست بکنم.. تا زمانی که اون شخص بود من بهترین عزت نفس داشتم، الان حتی یک ذره هم ندارم..

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
چقدر نیاز داشتم به شنیدنه این حرفا... واقعا ممنونم ازت به خاطر وقتی که گذاشتی و حرفات💚 من ۶ ماهی هس ...

خوشحالم که تونستم تاثیر مثبت بذارم عزیزم♥

من هم در این شرایط بودم و کاملاً درکت میکنم

وقتی که یک نفر ترکمون میکنه کلی علامت سوال میاد توی ذهنمون... 

چرا رفت؟ من به اندازه کافی خوب نیستم؟ خوشگل نیستم؟ نکنه به درد نخورم؟ حتی عشقمم منو نخواست... من دوست داشتنی نیستم؟.....

✓و هزااار تا برچسب منفی دیگه که به خودمون میچسبونیم

سوال اینه

اون تورو ترک کرد؟ اون تورو طرد کرد؟ نهههه 

این تو نبودی که ترک شدی 

درواقع خدا دستِ تورو گرفت و از کنار اون آدمِ سمّی و پر ضرر دورت کرد🥰 

برات آرزوهای زیبا دارم دخترِ ارزشمند و خاص❤

خوشحالم که تونستم تاثیر مثبت بذارم عزیزم♥ من هم در این شرایط بودم و کاملاً درکت میکنم وقتی ک ...

ببخشید من پسر هستم، توی امضام نوشتم، به هرحال واقعا حرف‌هاتون درست هست و آره منم یه کلی فکر و سوال منفی هر ثانیه توی سرم هست. امیدوارم این‌طوری باشه که شما گفتی، بازم ممنون بابت حرفای خوبتون و منم واسه شما آرزوی بهترینارو دارم 💚

ببخشید من پسر هستم، توی امضام نوشتم، به هرحال واقعا حرف‌هاتون درست هست و آره منم یه کلی فکر و سوال م ...

خواهش میکنم 

پس شرایط مشابهِ سابقِ داداشم رو دارید 

برای مثال داداشم فوتبالیست بودن و اندام ورزشکاری داشتن

بعد از اینکه پارتنرشون رفت احساس میکردن بازوهای عضله ایشون اندازه ی یک خودکاره(: 

در نهایت خداروشکر داداشم اون چرخه رو پشت سر گذاشتن و الان یک رابطه ی عالی دارن🌹

مطمئنم از میان زخم های شما هم نور میتابه چون که ارزشش رو دارید🌸 

روحِ پر عظمت خدا در وجودِ شما دمیده شده! 

هیچ‌جوره نمیشه این ترکیب قدرتمند رو دست کم گرفت☝🏻

خوب بخوابید

خواهش میکنم  پس شرایط مشابهِ سابقِ داداشم رو دارید  برای مثال داداشم فوتبالیست بودن و ان ...

که اینطور...خداروشکر.. چقدر خوب و قشنگ گفتید.. خدا همیشه به خودتون و خانواده حس خوب و خوشبختی بده. شما هم خوب بخوابید،بازم تشکر 💚🍀

حتماً عزیزم، خلاصه وار بگم: اون منو خواست  منم کم کم خواستمش  بعدش هم روال طبیعیِ رد و ...

بعدش اومد سمتت محلش نزاشتی خوب ترشد یان ..ادم شد ادامهه دادی؟

خدایاشکرت...❤️

بعدش اومد سمتت محلش نزاشتی خوب ترشد یان ..ادم شد ادامهه دادی؟

بعدش بهش بی‌محلی کردم و ترسِ از دست‌دادنم وجودش رو پر کرد 

و درنتیجه شروع کرد به اظهار پشیمونی و ابراز محبت‌مضاعف! 

بخشیدمش

و کم کم وقتی دوباره متوجه شد من رو برای خودش داره، دوباره همون چرخه ی منفی تکرار شد

عزیزم تو خیلی ارزشمندی

دلت پاکه 

نذار افراد سمّی روحت رو پر از زخم کنن 

همیشه گفتن که «یک پایانِ تلخ بهتر از یک تلخیِ بی‌پایانه»

برای خودم فراموش کردنِ اون فرد یک‌سال کامل طول کشید...

ولی همین لحظه که دارم باهات صحبت میکنم، چندماهی میشه که ازدواج کردم و چقدررر شکرگزارم بخاطر پشتِ‌سرگذاشتنِ گذشته و وجودِ ارزشمندِ همسرم☺️❣️

در اون رابطه مسموم همیشه ترسِ از دست دادن داشتم 

احساس کم بودن داشتم 

نگرانِ زیباییِ بیشترِ دخترهای اطرافش بودم

ناخودآگاه منزوی شده بودم و اخلاقم با خانوادم هم بد شده بود...

ولی درحال حاضر رشد کردم چون که پامو روی تمام این‌ حس های منفی گذاشتم و بلند شدم و از نوووو شروع کردم♥️

مطمئنم شما هم میتونی🕊️

بعدش بهش بی‌محلی کردم و ترسِ از دست‌دادنم وجودش رو پر کرد  و درنتیجه شروع کرد به اظهار پشیمونی ...

عزیزدلم امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی انشالا چقدخوشحال شدم واست دلم میخاد منم بابی محلی ادمش کنم اونوقت حالش بگیرم😥

خدایاشکرت...❤️

عزیزدلم امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی انشالا چقدخوشحال شدم واست دلم میخاد منم بابی محلی ادمش کنم ...

ممنونم عزیزدلم🌸

بهترین انتقام نادیده گرفتنه 

حذف کردنش از همه جااا

تنفر هم یک نوع احساسه.

هیچ احساسی در خودت نسبت به اون انسان نداشته باش

اینکه بخوای حالش رو بگیری نشون‌دهنده‌ی اینه که اون فرد با موفقیت تونسته حال شمارو بگیره و حالا شما احساس ناتوانی و انتقام داری در مقابلش...

بگذار و بگذر...

ممنونم عزیزدلم🌸 بهترین انتقام نادیده گرفتنه  حذف کردنش از همه جااا تنفر هم یک نوع ...

چشم همینکارو میکنم...سعی میکنم حالت نادیده بگیرمش و برام مهم نباشه بی تفاوت بهش رفتارکنم

خدایاشکرت...❤️