lawashak_jangaliiii مدیر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 1737 عنوان امام رضا | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 45 پست کسی بوده بره زیارت امام رضا بعد بختش باز شده باشع☹️از تحربیاتتون بگید 1402/06/07 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50500 یعنی چجوری؟ میشع بیشتر توضیخ بدی؟ حتی اگه پریود شدیم بازم بخونیم؟ این فقط برای طلسم بستن بخته یا هر ... بزنی گوگل میاره ۱۰۰تا قدر داره ن عزیزم پ شدید ، بعد اینک کلا پاک شدید دوباره بخونید نزارید تنبلتون کنه برای دفع همزاد و باظل شدن طلسم جادوو هست همینا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
dokhtar_ordibeheshti عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2014 دعا کنین خونوادم راضی بشن برم مشهد سفر 😭از زندگی سیرم هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 حالا دخترا از پسرا مشکلشون کمتره یه خورده الان دیگه جوری شده زن و مرد هردوتا باید برای زندگیشون تلاش کنن
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50500 یعنی چجوری؟ میشع بیشتر توضیخ بدی؟ حتی اگه پریود شدیم بازم بخونیم؟ این فقط برای طلسم بستن بخته یا هر ... هرچی طلسم هست این نماز باطل میکنه حتی بهت میگه کی کرده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 بزنی گوگل میاره ۱۰۰تا قدر داره ن عزیزم پ شدید ، بعد اینک کلا پاک شدید دوباره بخو ... اگه یکی خانواده رو طلسم کرده باشه ، مریضی افتاده باشه توی خانواده بازم تاثیر داره؟
hامد1112 عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 371 الان دیگه جوری شده زن و مرد هردوتا باید برای زندگیشون تلاش کنن اره واقعا من که فعلا کمکی ندارم تنها باید تلاش کنم خدا کمک کنه
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 هرچی طلسم هست این نماز باطل میکنه حتی بهت میگه کی کرده چجوری بهم میگه؟👀چقدر ترسناک من هیچی نمیدونم
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 اره واقعا من که فعلا کمکی ندارم تنها باید تلاش کنم خدا کمک کنه انشالله
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50500 دعای مستشیر هم خیلی خوبه صبا بخونی هم صوتشو گوش کنی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50500 چجوری بهم میگه؟👀چقدر ترسناک من هیچی نمیدونم تو خاب میگن ، حتی میگن چطور طلسمی هس چطوریا انجامش دادن کجای خونتون ریختن یا... از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
نتهعععففبببررلبیقییی عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 7907 پس کی؟ ۲۸ سالم شد بستگی نداری؟سنگینی نداری؟اگر طلسم هستی باطلش کنمن به این چیزایی که اکثرا میگن خرافاته اعتقاد دارم چون خرافات نیست 🐈⬛
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50500 اگه یکی خانواده رو طلسم کرده باشه ، مریضی افتاده باشه توی خانواده بازم تاثیر داره؟ اره باید کل خانواده بخونن اون چیزایی ک گفتمو هم انجام بده صوت بقره تکاثر یا تکویر غسل قرانی الرحمت هرروز باید اینارو انجام بدید بینشون فاصله بندازید بدتر میشه موضوع وقتی قران گوش بدید توی خونه دعوا اینا میشه یا سردردی خابای بد میبینید و.... از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 تو خاب میگن ، حتی میگن چطور طلسمی هس چطوریا انجامش دادن کجای خونتون ریختن یا... وای چه جالببعد از خواب بیدار شم یادممیمونه؟
meercat عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 299 اره باید کل خانواده بخونن اون چیزایی ک گفتمو هم انجام بده صوت بقره تکاثر یا تکوی ... تا چند وقت انجام بدیم؟