2821
2789
عنوان

تاخیر قاعدگی

5435 بازدید | 21 پست

سلام دوستان... اگر کسی میخونه کمکم کنه لطفا:)

من عقدم اقدام نداشتم...رابطه در حد چیزای اولیع خود اصل کاریو انجام ندادم حتی نزدیکشم نشدیم...ولی با این حال ب فرض این ک با دست چیزی منتقل شده باشه(از طریق تماس) و از شدت استرسم رفتم  ۲ مارک بیبی چک خریدم جفتش منفی شد حتی هاله هم ننداخت...

ولی الان ۳۷ روزه پریود نشدم(همیشه ۲۷ الی ۳۰ روزه میشدم)... امکان بارداری هست با این جیزایی ک گفتم؟؟

چیکار کنم پریود بشم؟😭😭

وا این چه فکریه می‌کنی آخه 

😑😑😑شاید هورمونات به هم ریخته 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم میمیرم ار استرس... اصن هیچ نزدیکشم نشدیم مگ این ک با دست رفته باسه تو چیزی😑😑

این فکر را رو نکن  وسواس نداری ؟

استرس چی دختر ؟

خوبه خودت میگی امکان ندارد استرس چی به خودت میدی 

اتفاقا استرس جلو پریودی میگیره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

این فکر را رو نکن  وسواس نداری ؟ استرس چی دختر ؟ خوبه خودت میگی امکان ندارد استرس چی به خودت ...

چرا اتفاقا وسواس فکری دارم:/

اخه هی سرچ کردم تو نت نوشته بود احتمال بارداری هست ...با دست اغشته ب اسپرم😑😂 اخه همبشه منظم بوده پریودم این دفه ی هفته دیر شده

چرا اتفاقا وسواس فکری دارم:/ اخه هی سرچ کردم تو نت نوشته بود احتمال بارداری هست ...با دست اغشته ب ا ...

همونی دیگه وسواس داری 

😂😂😂اونایی میگن پریودیم عقب افتادن که ازدواج کرده باشه رابطه داشته باشند نه شما 

خخخخخخخخ ببین اصلا بهش فکرم نکن اگه ندیدی بیخیالی طی کنی همین یکی دوره پریود شی

آخه مگه میشه با تماس دست آدم حامله بشه       

اسپرم به محض اینکه از بدن خارج بشه به یک دقیقه نمی‌کشه از بین میره