2821
2789
عنوان

کربلا

102 بازدید | 11 پست

سلام 

امسال ویزا گرفتیم که بریم کربلا منو همسرم و دختر سه سال و نیمم 

مامانمم بنده خدا گفت منم آرزو دارم بیام و رفت کاراشو کرد اما گذرنامه اش هنوز نیومده 

عصری شوهرم گفت با ماشین خودمون میریم تا مرز ازون جا پیاده میریم 

رفت بیرون اومد گفت یا تو برو یا من 

حقیقتش مامانمم به امید من میخواد بیاد سواد عربي و اینا نداره 

اما دل خودمم طاقت نمیاره بدون بچه ام برم 

از یه طرف هم دلهره ی مریضی و گم شدنش رو دارم خیلی شیطونه 

شوهرمم یه بار رفته 

پس فردا هم دخترم نوبت عمل لوزه داشت زنگ زدم کنسل کردم 

موندم چه کنم 

الان استخاره گرفتم گفت انجام نده 

تو دلم غوغاس اشوبم 😭😭😭

فقط خدا 

هر جور خودت صلاح میدونی من پارسال خواهرم بچه برد .ولی من امسال نیت داشتم برم ولی بچه نبرم. چون هم برا بچه سخته هم احتمال مریضی بالاس. ببین توانایی خودت و بچت چقده. اعصاب داری غر بزنه تحمل کنی

به نظرم الان اصلاااا وقت رفتن نیست چون هم گرمه هم شلوووووغ اونجا خیلی گرمه جای مناسبی برای بچه ها و آدمای سن بالا نیس

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر جور خودت صلاح میدونی من پارسال خواهرم بچه برد .ولی من امسال نیت داشتم برم ولی بچه نبرم. چون هم بر ...

با بچه مه رفتن سخت بود؟ چقد ههس بچه اشون 

من جایی رو ندارم بذارم 

خونه ی مادرشوهر که میدونم دخترم اذیت میکنه و امکان داره دعواش کنن خونه ی بابام هم برادرزاده ام اونجاس و مطمعنم که دعواش میکنن 

یعنی بدترین حال ممکن تو این چند وقت اومده سراغم

فقط خدا 
به نظرم الان اصلاااا وقت رفتن نیست چون هم گرمه هم شلوووووغ اونجا خیلی گرمه جای مناسبی برای بچه ها و ...

همش میترسم بمیرم سال دیگه نباشم که برم از یه طرف هم طاقت دوري جگرگوشه ام رو ندارم که بذارمش مثلا خونه ی مادرشوهر از یه طرف هم بخوام بذارم ازبس شیطونه میدونم دعواش میکنن 

فقط خدا 
با بچه مه رفتن سخت بود؟ چقد ههس بچه اشون  من جایی رو ندارم بذارم  خونه ی مادرشوهر که مید ...

چهار ساله بود. برا بچه سخته یکم. احتمال مریضی چه سرماخوردگی چه اسهال هم زیاد. بچهای خواهرم اسهال گرفتن. بستگی به حوصله خودت هم داره. من دوست داشتم بچه رو بزارم و برم که گذرنامم دیر اومد و الان دیگه نمیتونم ولشون کنم. رفتی التماس دعا

همش میترسم بمیرم سال دیگه نباشم که برم از یه طرف هم طاقت دوري جگرگوشه ام رو ندارم که بذارمش مثلا خون ...

اگه سنش زیر هفت ساله حتما یا پیش کسی بزار که عادت داره و باهاش مهربون یا تنهاش نذار‌ .اخه اونجا درست تلفن و اینا هم نیست ممکنه دلتنگ بشن و بهونه بگیرن

اگه سنش زیر هفت ساله حتما یا پیش کسی بزار که عادت داره و باهاش مهربون یا تنهاش نذار‌ .اخه اونجا درست ...

متاسفانه کسی رو ندارم 

فقط با مامانم جوره که مامان هم میخواد بره 

اگه عمه دومیش هم بود باز خوب بود اونم رفته کربلا

فقط خدا