الویه خوشمزه من برای دو نفر:
سیبزمینی ۲، ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۱، ۲ عدد
سینه ی مرغ نصف سینه
خیارشور ۳عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط رو به کوچک
سیر ۱حبه بزرگ
سس مایونز نصف تا نصف بیشتر شیشه سس ۲۵۰گرمی
نمک و فلفل سیاه
در صورت دلخواه: هویج ۱ عدد، ذرت شیرین پخته نصف کمتر لیوان. نخود فرنگی دو سه قاشق، آبلیمو ۱قاشق
پیاز و سیر رو ریز خرد میکنیم در قابلمه میریزیم، مرغ رو هم دو سه تکه کرده، روی آنها میگذاریم،دو قاشق روغن هم میریزیم. با شعله متوسط تفت می دهیم تا آب پیاز بخار شود. و مرغ کمی تفت بخورد.
بعد مقداری زردچوبه و دارچین میزنیم، ۲لیوان اب میریزیم با حرارت نسبتا کم مرغ بپزد.هویج را پوست میکنیم و داخل مرغ میاندازیم. اگر نخودفرنگی خام هست هم اضافه میکنیم و میگذاریم سرصبر کاملا بپزند. اواسط پخت نمک میزنیم. وقتی مرغ کاملا پخته شد، در قابلمه را باز میگذاریم تا تقریلا آب مرغ تمام شود. فقط سه چهار قاشق باقی بماند.
سیب زمینی و تخم مرغ ها را هم جدا می پزیم.
خیارشور و سیبزمینی رو نگینی خرد میکنیم. نکته ی مهم اینجا اینه که سیبزمینی رو رنده یا کوبیده نکنیم. بلکه با چاقو ریز خرد کنیم. تخم مرغ و هویج پخته را رنده میکنیم. مرغ را برش های کوچک زده و تمام مواد به اضافه نخود، آب مرغ(با همون پیاز و سیرش) و سس و کمی فلفل سیاه و یه قاشق آبلیمو مخلوط میکنیم.
می چشیم که اگر نمک یا سس کم هست، تنظیم کنیم.
حتما بگذارید مواد سرد بشه، بعد سس رو اضافه کنید. چون اگر گرم باشه سس رو میکشه و هر چی اضافه کنید باز کم میاد.
تو یخچال میذاریم تا کاملا سرد شه، بعد سرو میکنیم.