2777
2789
عنوان

بچه ها تو یه کار با منت میرین؟

240 بازدید | 56 پست

امروز کلا روز گوهی بود برا من

من باید یه دوره کارآموزی توی داروخانه بگذرونم تا به عنوان تکنیسین داروخانه بهم کار بدن بعد رفتم یه داروخانه مرده خیلی اخلاق نداشت بعد گفت نه ما داریم و اینا من زنگ زدم به استادم و گفتم ک این آقای فلانی میگن نه و کارآموز داریم گفت برو گوشیو بهش بده زنگ بزنم بهش بگم کارتو راه بندازه خلاصه منم دادم گوشیو باهاش حرف زد چون آشنا بود باهاش بعد ک تلفنش تموم شد همچین با منت و اکراه گفت نامه بیارین تا کار کنین و همچین پشت چشمی نازک کرد ک من وا رفتم

بنظرتون ببرم نامه و کار کنم یا نه؟با این اخلاق گندش

از یه طرفم جای دیگه ای رو پیدا نکردم ک برم برای کاراموزی

خیلی ناراحتم خیلی رفتار مرده بد بود

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار همینه قوی باش

اره واقعا کار سخته ولی این یارو خیلییی سگ اخلاق بود انگار ارثیه باباشو طلب داره مث اینکه تو رو در وایسی گیر کرده باشه قبول کرده ها اینطوری بود

برید چون غریبه هست.

ولی خودتون ناراحت نکنید چون بداخلاق هستن.(در طول کار منظورم هست.)

اگه آشنا بود میگفتم نه، چون اینقدر برا هزار هم درآمد کسب کنید میگن ما کردیم...... البته انشاءالله هیچ وقت با چنین آدمهای برخورد نداشته باشه هیچکس.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
این روزا تعداد داروخانه ها از بقالی ها بیشتر شده این نشد یکی دیگه

اره زیاده ولی کارآموز نمیگیرن 

برید چون غریبه هست. ولی خودتون ناراحت نکنید چون بداخلاق هستن.(در طول کار منظورم هست.) اگه آشنا بود ...

اره غریبه ک هست ولی دوست ندارم بخواد منت بزاره و تندی بکنه واسه اینکه با اصرار اومدم

اره اگ خیلی بد شد و خیلی اذییت شدی بیا بیرون ولی سعی کن نشون ندی ک ناراحت شدی وگرنه بدترت میکنن

چقدر امضأ تون قشنگ.

منم حیوون تر از همه، اگه بعضی آدم ها آدم هستن......

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
اره غریبه ک هست ولی دوست ندارم بخواد منت بزاره و تندی بکنه واسه اینکه با اصرار اومدم

سعی کنید اهمیت ندید. و اگر دیدید اذیت میشید، سریع خارج بشید از کار.

چون روح آدم مهم تر از همه چیز هست

چقدر امضأ تون قشنگ. منم حیوون تر از همه، اگه بعضی آدم ها آدم هستن......

دقیقن

اینو خودم نوشتم چون روز سختی بهم گذشت از دست این جماعت..... 

این امضارو فقط بعضی ها قشنگ میبینن

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
دقیقن اینو خودم نوشتم چون روز سختی بهم گذشت از دست این جماعت.....  این امضارو فقط بعضی ها قشن ...

میفهممم گلی جان، و دیگه خسته شدم. فکر کنم آخر ختم دیگه.

2790
2778
2791
2779
2792