2777
2789
عنوان

سفر به دوبی؟

164 بازدید | 27 پست

خیلی گرون میشه؟؟؟کیا این اواخر بودن چقدر هزینه شد؟؟نرخ تورها بین ۱۷....۲۰......میخوام بدونم اونجا چقدر خرج میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا راه بری باید پول بدی اینطور برات بگم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

نه اصلا خیلی ارزونه دوبی

ارزون نیست اصلا😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
برا یه سفر ۵۴ تومن حاجی پشمام🤦‍♀️

خوب بود  دیگه‌‌‌‌‌...دوستم بود ترکیه ی هفته تقریبا نفری ۴۰ تومن هزینه شد براشون اونم اردیبهشت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خوب بود  دیگه‌‌‌‌‌...دوستم بود ترکیه ی هفته تقریبا نفری ۴۰ تومن هزینه شد براشون اونم اردیبهشت

من اونبار اصلا هزینه نکردم م سریع برگشتم بارهای قبل بالای ۱۰۰ شد 

هرچه پیش آید،خوش آید