2777
2789
عنوان

سفر به دوبی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
بدون تور رفتم با خرج هتل و پرواز و خرید و تفریح۵۴ تومن

اولین بار بود رفتی؟بدون تور سخت نبود؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ۵ سال پیش رفتیم . به نظرم بستگی داره کجا ها بخوای بری . هر جا بخوای بری یه بلیط و ورودی داره ‌. اون موقع که ما رفتیم اکثر چیزایی که توی فروشگاه ها بود از اینجا گرون تر درمیومد با حساب درهم  و مقایسه با تومن . خرج خورد و خوراک هم هست ‌. بالاخره فست فودی چیزی میخوای تجربه کنی . ما با این که خیلی کاری نکردیم حدودا ۱۰۰۰ درهم خرج شد ولی بازم میگم بستگی به خرج خودتون داره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من اینجا پرسیدم کاربرا همین شمال یا جنوب ایران رفته بود ۲۵ _۳۰ تومن شده بود

خب اون خانوادگی بوده این یه نفر ۵۴ زور داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

البته این کاربر تو تاپیکای اولش از فقر  مینالیده حقیقتا من حرفشو باور نکزدم بازم الله اعلم❤️

عزیزم😂😂😂😂والا من زندگیم متوسطه ۵۴ برا من زیاده وای ب حال فقیر

عزیزم😂😂😂😂والا من زندگیم متوسطه ۵۴ برا من زیاده وای ب حال فقیر

اوهوم اینجا نمیشه حرف همه رو باور کرد تاپیکای اولش ازخسیسی باباش و فقره ولی جدیدا چیزای عجیب میگه همش میگه بابام ملیارده😂نمیدونم والا شایدم گنج پیدا کردن😄

...
اوهوم اینجا نمیشه حرف همه رو باور کرد تاپیکای اولش ازخسیسی باباش و فقره ولی جدیدا چیزای عجیب میگه هم ...

والا حوصله دروغ دارن🤦‍♀️

اوهوم اینجا نمیشه حرف همه رو باور کرد تاپیکای اولش ازخسیسی باباش و فقره ولی جدیدا چیزای عجیب میگه هم ...

عزیزم من با موضوعات دیگ کاری ندارم ولی دبی رفتن تقریبا نفری همین قدر میشه....عددی ک کفته همچین پرت نیست

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔