2777
2789
عنوان

خیلی نامردیه

181 بازدید | 22 پست

دنیا خیلی کثیفه عوضیه  حالم داره بهم میخوره آدما همه زباله ان توی سطل آشغالی 

خنده داره فقط بلدن بگن هیجا مثل ایران امنیت نداره هیجا مردماش مثل ایران همدل نیستن واقعا خندم میگیره دختره داره خودکشی میکنه مردم تو لایو مینویسن خودکشی نکن شوهر گیرت میاد بعدشم استیکر خنده می‌فرسته حالا به این کاری ندارم تو کشور به قول بعضیا پر امنیت آتش نشانی یه طناب نداره اونو بیاره پایین تشک نداره بزاره زیرش که نمیره واقعا دیگه نمیتونم حقمون نیست اینقد اطرافیانمون بی درک باشن

رابطه خوب میخوای 

تاپیک اخرمو بخون گلم

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد حال هممون بده این روزا....

چقد سیریم از دنیا ....

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
از کجا دیدی؟

تلگرام یک کانال طنز گزاشته بود اول فکر کردم سخره بازیه بعد از کامنتا فهمیدم.....

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اون خودش تصمیم گرفته زندگیشو تموم کنه، با غصه خوردن ما زنده نمیشه. اطرافیانش باید درک و کمکش میکردن که نکردن

منم دوست دارم خودکشی کنم اما جرئتشو ندارم 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هممون باید با اطرافیانمون و دوستامون بهتر باشیم، حواسمون به هم باشه

اما خب نیست، همه حسود و خودخواه شدن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️