2777
2789
عنوان

سونو nt

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
نه‌نگران نباشید اگه خدایی نکرده چیز خاصی بود بقیه‌ی پزشکایی که نشونشون دادین میگفتن بهتون

مرسی از دلگرمیت عصر می‌خوام برم.ان شالله که مشکلی نباشه.

مرسی از دلگرمیت عصر می‌خوام برم.ان شالله که مشکلی نباشه.

انشالله بچت صحیح و سلامت باشه با خبرای خوب برگردی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله بچت صحیح و سلامت باشه با خبرای خوب برگردی

مرسی عزیزم دیروز رفتم واسه چهاردم نوبت داده آزمایشم تکرار کنم.دیشب تا صبح خوابم نبرده همش استرس دارم نمی‌دونم چرا بااینکه میگن مشکلی نیست بازم آزمایش برام نوشته

مرسی عزیزم دیروز رفتم واسه چهاردم نوبت داده آزمایشم تکرار کنم.دیشب تا صبح خوابم نبرده همش استرس دارم ...

اصلا نگران نباش خدا نکنه دکترا یهو به یکی گیر بدن تا بیچارش نکنن ول بکن نیستن

یکی از آشناهای خودمون دو ماه پیش به ازمایشاتش مشکوک شدن بیچارش کردن حتی آمینوسنتز هم فرستادنش تهش خداروشکر بچه‌سالم بود 

یه کاربر دیگه هست اینجاچند وقت پیش از ازمایش و ان تی اینم ایراد گرفتن بعد رفت انومالی همه چی خوب بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اصلا نگران نباش خدا نکنه دکترا یهو به یکی گیر بدن تا بیچارش نکنن ول بکن نیستن یکی از آشناهای خودمون ...

خداروشکر که سالم بودن.ان شالله مال منم سالم باشه.ان شالله به خیر به گذره.برام دعاکن عزیزم.کاش موعد آزمایشم زودتر بود تا یه هفته دیگه مردمو زنده شدم.

خداروشکر که سالم بودن.ان شالله مال منم سالم باشه.ان شالله به خیر به گذره.برام دعاکن عزیزم.کاش موعد آ ...

اگه‌لایق باشم برات صلوات میفرستم و دعا میکنم

نگران نباش عزیزم

من خیلی از این موردها دیدم که فقط مادر بیچاره رو ترسوندن و تهش خداروشکر بچه سالم بوده