atem مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 670 عنوان سونو nt 157 بازدید | 21 پست ببخشید من سونو و آزمایش غربالگری اولم رو نشون چند تا ماما و دکتر دادم گفتن مشکل ندارن دکتر خودم نبودش.امروز نشون دکترم دادم گفت همه چی اوکی هست ولی چون mom جلو فری بتا هستا اون ٫۵۵ برید مشاوره ژنتیک به نظرتون مشکلی هست؟ 1402/06/06 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5885 اینجا الان کسی مشاور ژتیکه اینجا همه ۱۵ تا ۲۰ سالن اکثرا انشالله چیزی نیس
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18053 اون دکترایی که نشون دادین در چه حدی هستن؟بعضی از دکتره به هم نون قرض میدن الکی یه ایرادی میگیرن و میفرستنت جایی که همکار خودشونه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13875 هرچی دکترت گفته انجام بده گلم 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18053 NT چنده؟ منتیر دادم سونو ۶۸۵ آزمایش ۴۶۵ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
atem مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 670 اون دکترایی که نشون دادین در چه حدی هستن؟ بعضی از دکتره به هم نون قرض میدن الکی یه ایرادی میگیرن و ... ازش پرسیدم آزمایش اینا بدم گفت نیازی نیست فقط مشاوره برید.کلا دکترم خیلی وسواس داره به همه چی.مشاوره رو میرم ولی تا برم از استرس میمیرم
atem مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 670 اون دکترایی که نشون دادین در چه حدی هستن؟ بعضی از دکتره به هم نون قرض میدن الکی یه ایرادی میگیرن و ... والا من پیشش بار اولم بود رفتم اینم یه خانومی میگفت دکترم بوده عالی بوده.نمیدونم خوبه یانه.چند تاهم ماما نشون دادم گفتن مشکلی نداره
atem مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 670 NT خوبه چرا این دکترا استرس میدن اره همه گفتن خوبه.خودشم میگه خوبه فقط بخاطر اون عدده میگه برید مشاوره.شما نمیدونیmom باید چند باشه؟
ویزویزا عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 9109 اره همه گفتن خوبه.خودشم میگه خوبه فقط بخاطر اون عدده میگه برید مشاوره.شما نمیدونیmom باید چند باشه؟ من که حامله هستم دکتر روی عدد ان تی نگاه میکرد از من ۲ونیم بود nT غربالگری انجام دادم مشکلی نداشت
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18053 ازش پرسیدم آزمایش اینا بدم گفت نیازی نیست فقط مشاوره برید.کلا دکترم خیلی وسواس داره به همه چی.مشاوره ... نهنگران نباشید اگه خدایی نکرده چیز خاصی بود بقیهی پزشکایی که نشونشون دادین میگفتن بهتون من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
atem مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 670 من که حامله هستم دکتر روی عدد ان تی نگاه میکرد از من ۲ونیم بود nT غربالگری انجام دادم مشکلی نداشت nt,غربالگری چیه عزیزم همونی که تو هفته ۱۲انجام دادم یا یه سونو دیگه است؟ان شالله که نی نیتون به سلامتی دنیا بیاد