2777
2789

رفتم بیرون ازعیدبه بعدلباس نگرفتم پول چندماهموجمع کردم لباس بخرم لباساروهم پوشیدم دلمم گرفت اماموجودیم نرسید💔خوردشدنموشنیدم دلم گرفته ازوقتی ازمغازه زدم بیرون گریه کردم یه بندهمه نگام میکردن امابرام مهم نیست من چندسال دسگه دوباره برمیگردم به همین سن که چیزی دلم بخوادچیزی بهم بیادونتونم بخرم!؟دلم خیلی گرفته کاش نمونم

هرچقدرتلاش میکنم بازم سرجای اولمم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم 

خدا گره از کار هممون باز کنه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

من هنوز واسه خودم جوابی پیدا نکردم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

قیمت لباسا چقد بود عزیزم؟درسته حرفم کلیشه ایه ولی تا موقعی که سالمی به خاطر چیز دیگه ای گریه نکن عزیزم اینو زندگی بهم نشون داد که بهت میگم 

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

ببخشید ببخشید تروخدا بابت حرفم عزیزم معذرت میخام اما وقتی شرایطتت اینه چرا اینقدر اصرار به بارداری داری 

فکر اون بچه رو هم کن

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

خیلی شرایط سختیه 

امااا 

باتوجه ب امضاتون و تاپیکی ک زدین 

دوس دارید برای بچتون هم باهمین حال لباس بخرین؟

پس بچه دار نشید 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

۲و۵۰۰داشتم اندازه توانم جنس آشغاله به دردنخوره امروزبپوشم فردااشغالیه

عزیزم موجودیت که کم نبوده چی میخواستی بخری؟تو انلاین شاپ های اینستاگرام دنبال لباس مورد نظرت بگرد معمولا تخفیف میخورن یا ارزون تره یا یه کم بیشتر تو بازار بگرد مطین باشه لباس مورد پسندتو با قیمت مناسب تر پیدا میکنی،امضاتو خوندم دعا کردم امام حسین بهت بچه های سالم و صالح بده

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه