2777
2789
عنوان

خانومای موفق بیان لطفا

68 بازدید | 12 پست

ببینین من شوهرم نمیذارع کار کنم 

الانم تصمیم گرفتم یه دوره بخرم ادمین بشم هزینه دوره با تخفیف ۹۸۰ تومنه بعد من دارم پول جم میکنم ک هزینه رو پرداخت کنم شانس من تا ساعت دوازده امشب بیشتر نیست تخفیفش 

حالا شوهرم بفهمه نمیدونم واکنشش چیه میخام ک نفهمه ۹۸۰ میخام بدم  

حالا بنظرتون ارزششو داره ک من بخرم این دوره رو 

خسته شدم از بس هی گفتم پول بده پول بده

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره نخر بنظرم تو یوتیوب اموزش ببین و خودش تلاش کن

اگرم خیلی اصرار به خرید دوره داری ک به بهانهای دیگه پولو بگیر ازش

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
نمیذاره کار کنی پولم نمیده . سرهنگ قذافیه شوهرت

گیر کردم بخدا

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
دوره نخر بنظرم تو یوتیوب اموزش ببین و خودش تلاش کن اگرم خیلی اصرار به خرید دوره داری ک به بهانهای د ...

چطوری

نمیذاره کار کنی پولم نمیده . سرهنگ قذافیه شوهرت

پول میدع ولی خب باید بگمش تا بدع اونطور نیس ک خودش بده چندین بار به همه روشی بهش فهموندم ک بدون گفتن من پول بده ولی فایده نداش

تازه یه روزایی هست ک اون پول نداره من دوس دارم پول داشته باشم تو حسابم

چرا پول به دوره بدی تو تلگرام همش مجانی می‌زارن تلگرام سرچ کن دنیای آموزش برات میاره یا اسم یارو پکی ...

باش حرف زدم تو اون دوره کللللیییی چیز یاد میده مثلا وطوری درامدت رو تو یه ماه به بیست میلیون برسونی و بیشتر 

باش حرف زدم تو اون دوره کللللیییی چیز یاد میده مثلا وطوری درامدت رو تو یه ماه به بیست میلیون برسونی ...

همش سرابی بیش نیست حیفه پول من میخواستم دوره نبات رو بخرم دیدم تو تلگرام گذاشتن مهشید رئیسی امیر شریفی وکلی دوره دیگه تو همین کانال دنیای آموزش رایگان هست سرچ کن داخل کانال پیدا میکنی

همش سرابی بیش نیست حیفه پول من میخواستم دوره نبات رو بخرم دیدم تو تلگرام گذاشتن مهشید رئیسی امیر شری ...

توهم ادمینی؟؟؟ 

چی سرچ کنم

توهم ادمینی؟؟؟  چی سرچ کنم

نه ادمین نیستم ولی دوره های امیرشریفی ومهشید رئیسی رو دیدم رایگان از تو همین کانال دنیای آموزش یا دوره رعنا اردوان کلی دوره داره همش رایگان تلگرام سرچ کن دنیای آموزش