چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
هر کسی سبک استایل خودشو داره من بیشتر بگ کارگو میپوشم با مانتو شومیزی که دیگه تابستون داره تموم میشه پاییز زمستونم فقط هودی با کاپشن کوتاه یا هودی با پافر لگ بوت یا با شلوار بگ کتونی جردن
دوست دارم استایل خاص داشته باشم ولی خیلی معمولی ام
معمولی نیستی عزیزم
فقط باید استایلتو پیدا کنی همین