2777
2789
سلام عزیزم  منم حس میکنم یه برجستگی روی لوزم  پیامم دیدید بگید چجور بود روی برجستگی‌تون& ...

سلام عزیزم شما چکار کردید چند ماهی متوجه شدم روی لوزهام دونه مثل جوش دراومده هر کار انجام میدم نمیره لطفا بیاید بگید چکار کردید یا عکس میفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو لوزت  منظورته؟ببین رابطه دهانی داشتی یا نه من داستم و زگیل دهانی دارم

شما برجستگی دارین داخل دهنتون؟روی زبونتونه؟زیاده یا یکیه؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
رو لوزت  منظورته؟ببین رابطه دهانی داشتی یا نه من داستم و زگیل دهانی دارم

سلام رفتم دکتر برداشت دادم پاتولوژی جوابش زگیل شما تهرانید چکار کردید برای درمانش استرس گرفتم من متاهلم چند بار فقط رابطه دهانی داشتم تست پاپ اسمیر هم ۱۶ و ۵۲ چکار کنم نوع خطرناک دارم میمیرم چکارکنم 

عزیزم این عکس رو می‌بینید چیه اینا

اینا توسط متخصص‌های مربوط به بیماری‌های دهان قابل درمان هست. الان خوب شدی؟

بعد یه چیز دیگه، دندونات چقدر سالم هست. کار خاصی براشون می‌کنی یا خودشون جنسشون خوبه؟

سلام رفتم دکتر برداشت دادم پاتولوژی جوابش زگیل شما تهرانید چکار کردید برای درمانش استرس گرفتم من متا ...

من اراکم و چندتا دکتر رفتم و اصلا نمیدونستن همچین موردی ینی چی حتی نداشتن تاحالا .ی ازمایشگاه خیلی خاص هست رفتم اززائدم نمونه نگرفت لعنتی از داخل دهنم براش مالید ب زایدم همین