2777
2789
من آزمایش ایدز هم دادم جوابش منفی بود 

به صراحت میگم نه ایدزه نه زگیل در صورتی که زیاد رابطه اینجوری داشته باشی اوضاع خراب میشه پشیمونی سودی نداره

هر چیزی راه و روش و اصول خودشو داره

این مورد از اصول انسانی بدوره 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زگیل تناسلی اگه رابطه دهانی باشه یا دست آلوده بخوره به دهنت ممکنه بگیری...اتفاقا یه خانمی هم خودش و هم همسرش گرفته بودن اومده بودن بسوزونن..انقد خیانت زیاد شده این مریضی هم به شدت زیاد شده .. خیلی باید مواظب بود و اگه هزینه ش باشه حتما حتما باید واکسن گارداسیل بزنیم مخصوصا جوون ترها

شما اطلاعی دارید

خیلی راجب تحقیقی نداشتم ولی میدونم کسی که زگیل تناسلی داشته باشه تو رابطه دهانی میتونه به پارتنرش انتقال بده

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
تست دهانی چطوری؟ من یه آزمایش دادم که نوشته بودhpv آنتی بادی زگیل تناسلی توی بدن تشخیص میده ولی نمی ...

ازمایشگاه نیلو فقط نوعای خطری رو مثبت اعلام میکنه

تستش از بزاقه

من انجام ندادم ولی راجبش خونده بودم قبلا

آره زگیل تناسلی اگه رابطه دهانی باشه یا دست آلوده بخوره به دهنت ممکنه بگیری...اتفاقا یه خانمی هم خود ...

فدات شم اون خانوم نگفت کجا دهنش زگیل داشته به خدا بدجوری استرس دارم

سیستم ایمنیم نمی‌دونم چجوری توصیف کنم اما سالی یک‌بار مریض میشم و دیرتر از همه

شاید بخاطر رابطه عفونتی چیزی گرفته باشی ولی زگیل فک نکنم باشه چون خودشو سریع نشون نمیده 

یه چیز میگم امتحان کن ضرر نداره شربت دیفن هیدرامین بگیر شب قبل خوب و یبار ظهر قرقره کن بعد بریز دور ببین خوب میشی یا نه 

منم یبار اینجوری ته گلوم شد خیلی هم درد میکرد 

فدات شم اون خانوم نگفت کجا دهنش زگیل داشته به خدا بدجوری استرس دارم

می‌دونی که استرس چندبرابر میکنه؟منم همین قدر استرس داشتم و مطمئن بودم که زگیله ولی نبود ..به هیچ عنوان استرس نداشته باش فقط سریع برو آزمایش بده که ان شاالله چیزیم نیست