2777
2789
عنوان

دختر 14 ساله ابرو برداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 43 پست
الان اینجا همه میگن  وااااای چطور تا حالا برنداشته  مگه دوست پسر نداره مگه........

نه خیالت راحت کسی این طوری نمیگه 

دیدین خدا جای حق نشسته؟ دیدین خدا هم با ماست؟ فقط باید صبور باشیم... قربون بزرگیت خدا جونم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا منخواهرم هم همسن دختر خالته مامان و بابای اصلا نمیفهمن سیبیلاشو برمیداره موهای دست و پاشو میزنه لیزر هم نمذارن اگرنه میرفت با من 

ابروشم بر میداره 

تازه موهاشم رنگ میکنه مامان و بابام فقط رنگ رو‌میدونن که سپردنش دست من منم ازادش گذاشتم

چشم ها دریچه ی روحن!...

من ۱۶ بودم برداشتم

درسته هر خانواده ی مدلن

ولی ی جاها باید تابو شکنی کرد..

میتونه ی مدل دخترونه و زیبا تمیز کنه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

الان اینجا همه میگن  وااااای چطور تا حالا برنداشته  مگه دوست پسر نداره مگه........

اصلاح صورت و نظافت و زیبایی چ ربطی ب دوست پسر دارع؟! خداروشکر کسیم اینو نگف! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

۲۲ سالمه دانشجو و حقوق بگیر مملکت هنوز ابرومو بر نداشتم😂

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫

بنظرم شما نمیتونی کمکی بهش کنی بهتره دراین مورد خانوادش تصمیم بگیرن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔