2777
2789

😵😵😵با تلفن باهاش صحبت میکنم.میرم خونش .باهم تنها میشیم .همش از فامیلای شوهرم میگه.الکی ام بگم خوبن برام مهم نیستن باز میگه😭😭😭😭

انگار مادرشوهر خواهرشوهر اونن.بهش میگم خسته شدم انقد ازشون گفتی میگه طرف داریشونو میکنی😵😵😵

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

مامان منم . در صورتی که من کوچکترین مشکل و درگیری چ تنشی باهاشون ندارم. خیلی هم دلسوزن. 

ولی مامانم همیشه لطف و زحمت هاشون رو به چاپلوسی فضولی و این چیزا تعبیر می‌کنه. من اهمیت نمیدم تو هم نده 

مامان من انقد ک از خواهر شوهرا من بدش میاد از مال خودش نمیاد🤣🤣🤣در صورتی ک من خیلی هم باهاشون اوکی ام

مامانت متوجه نمیشه ولی لطمه میزنه به زندگیت

این غیبت ها خواه ناخواه روی رفتارت تاثیر میزاره 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب باش تحت تاثیر قرار نگیری وگرنه بدبخت میشی...یبار محکم بهشون بگو از این کارات چه قصدی داری؟اگر خوشحال میشی من جدا میشم میام میشینم اینجا .خودمون دوتا با هم خوبیم.شما مشکلی داری بگو من بهشون بگم.نذار مامانت حرف بزنه بهت تا ذهنیتت رو خراب کنه

مامانت متوجه نمیشه ولی لطمه میزنه به زندگیت این غیبت ها خواه ناخواه روی رفتارت تاثیر میزاره 

تا دلت بخواددبعضی وقتا حرفاش انقد روم تاثیر داره الکی باهاشون لج میوفتم وقتی مادرم حرفی نمیزنه .خوب باهاشون رفتار میکنموحتی اگه اونا بد باشن با سیاست رفتار میکنم حرفای مادرم باعث میشه نسبت بهشون عصبی بشم کنترلمو از دست بدم

هیچوقت از همسرت و خانوادش حرفی به مادرت نزن چیزی گفت واکنش نشون نده پاشو چایی بریز حرف عوض کن خودتو سرگرم نشون بده 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
فقط مواظب باش تحت تاثیر قرار نگیری وگرنه بدبخت میشی...یبار محکم بهشون بگو از این کارات چه قصدی داری؟ ...

ذهنیتمو که گاهی خراب میکنه.مامانم خیلی سادست خیلی بهشون رو داد.اوایل من تعادل برقرار میکردم مامانم با یکی از خواهری شوهرم تلفن بازی میکردن امار میدادن بهم.

خانواده همسرم از ما داشتن سو استفاده میکردن که مامانمو در حریان گذاشتم الکی مهربون بازی در نیار زندگیمو خراب میکنی روشون بهم باز میشه .حالا هییی از بدیشون میگه

هیچوقت از همسرت و خانوادش حرفی به مادرت نزن چیزی گفت واکنش نشون نده پاشو چایی بریز حرف عوض کن خودتو ...

گاهی اوقات خواهرای همسرم میان خونمون .اونا که رو مخن هر هفته یکیشون میاد .مثلا با مادرم میخوام برم بیرون یا بهم زنگ میزنه اونا اومدن خونمون اول از اینکه برنامه منو بهم میزنن دوما استرس مادرمو دارم غر میزنه چرا منو سر کار میذاری نمیایی یا میگه چرا هر روز میان خونت .البته از این جهت راست میگه بینشون گیر کردم

ذهنیتمو که گاهی خراب میکنه.مامانم خیلی سادست خیلی بهشون رو داد.اوایل من تعادل برقرار میکردم مامانم ب ...

رفتار مامانت اشتباه بوده از اول و الآنم دارن اشتباهشون رو ادامه میدن.اونا هرچی هم بد بودن مادرت اصلااااا نباید باهاشون صمیمی میشدن و حرف میزدن .حالا کاریه که شده.وقتی میخان شروع کنن به غیبت ,بلندشو و برو .یا بگو گوشیم زنگ زد یا بحث رو عوض کن.نذار ادامه بدن