2777
2789
عنوان

برای ازدواج دو دلم نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست
منم نظرم همینه آقایون از وقتی خانم ها مستقل شدن بی مسئولیت شدن. درسته خانم میتونهدشاغل باشه ولی مسئو ...

تاسف باره . پیشرفت نیست بخدا . توی کشورهای دیگه همه چی برابره . حتی اگر بیرون کار کنن . دوتاشون توی خونه مسیولن .آخرش وقته جدایی هر چی دارن برابر نصفه . اینجا زنها بدبخت کلی مسیولیت . وقته جدایی بدو دنباله سکه ک ایاااا بده . در طول زندگی کلی فحش و تحقیر و بیگاری . مرده آخرش خونه و ماشین داره . ب اسم ننه اش کنه ک مهر نده .زنها دلسوزی بیجا کردن ک ب اینجا رسید . ب اسم واسه زندگیمون داریم تلاش میکنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه

مردایی که مدیریت مالی خیلی عالی داشته باشن خیلی کمن

مردایی که رو سرمایه خونه پدری همسرشون حساب نکنن تو شرایط بهران یا تصمیمات ریسکی که مبگبرن از نظر کار و سرمابه خیبلی کمن

اگر پس انداز ، طلا یا سرمایه از خونه پدری داری ، به همسر نگو .. نبر خونه همسرت ، بزا بمونه ، مطمین باش یجایی یجور عجیبی دستتو میگیره

دوم اینکه ، همیشه هزینه های خاص خودت ، هزینه شخصی خودت رو تو زندگی جزو هزینهه های اصلی زندگی حساب کن و از اول اون رو برداشت کن برای خودت

چون اکر از اول حساب نکنی بعد یه مدت توقع ایجاد میشه که هیچ هزینه ای نداری و دچار مشکل میشی 

حالا خواستی واقعا خرج کن نخواستی پس انداز کن ..

اینم بعدتر ها متوحه میشی چقد برات کارامده

و اگر پس اندازی کرده باشی چقد ب کارت میاد ، یا وقتایی که زندگی از نظر مالی سخت میگیرع .. میتونی یه باری از رو دوش خودت و همسرت و بچه هات باهاش برداری ...

ضمن اینکه تو ذهن همسرت جا میوفته که این حق طبیعیته.

اگر تجربه خیلیارو ببینی تو این زمینه ... متوحه منظورم میشی

و من همه اینا رو دارم با این پیش فرض بهت میگم

که 

۱. خودت قدرت مدیریت مالی هوبی داری یا تو خودت ایجاد میکنی

۲. تمام و کمال قصد زندگی صادقانه داری و ذهن و فکر و انرژیت واسه خانواده ت و همسرته و بچه هات

تاسف باره . پیشرفت نیست بخدا . توی کشورهای دیگه همه چی برابره . حتی اگر بیرون کار کنن . دوتاشون توی ...

نمیدونم اینا که حرف از اینجور برابریا میزنن به اونورشم فکر میکنن؟

که اونور خدای نکرده کار ب اونجا ها برسه

موقع جدایی نصف میشه همه چی ولی اینور زن بدبخته

حق طلاق، حضانت، تعیین محل زندگی، حق تخصیل حق حتی بییرون رفتن زن با مرده و زن عملا جزو اموال مرد حساب میشه؟

فقط ادای روشنفکری در میاریم وگرنه تو ایران همینه ..

نمیشه تو ایران با قوانین ایران زندگی کرد و ازین اداها دراورد

چون فقط باز اسیب ب زن بیشتر میشه و بس

تاسف باره . پیشرفت نیست بخدا . توی کشورهای دیگه همه چی برابره . حتی اگر بیرون کار کنن . دوتاشون توی ...

آفرین . خوشم اومد خیلی آگاهی. متاسفانه خانم های جامعه ما خیلی کم آگاهی دارند. اصلا واسه زنای ما هیچ حق و حقوقی نزاشتن. به قول شما که مهریه آیا بده آیا نده. کسی ام باهاشون کار نداره . دخترا میان شعار میدن تو خیابون . آخه آزادی فقط پوشش نیست. چرا از حق و حقوقشون دفاع نمیکنن. خیلی از خانم ها رو میشناسم که به خاطر دردسرای دادگاه و ... از گرفتن مهریه منصرف شدن. حداقل واسه اینجور خانم ها خود دولت یه تعداد وکلا تو دادگستری در نظر بگیره که با هزینه کمتر حق و حقوق خانم ها رو بگیره.مشکل اینجاس که خودشونم دوست دارن زن ها ضعیف و برده مردا باشن. 

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
نمیدونم اینا که حرف از اینجور برابریا میزنن به اونورشم فکر میکنن؟ که اونور خدای نکرده کار ب اونجا ه ...

بالاخره یه روز باید زن ها علیه این بی عدالتی ها اعتراض کنند . حتی بعضیا از جمله شوهر خودم میگه تو قرآن هم ذکر شده که مرد میتونه تا حدودی زنش تنبیه بدنی کنه. تو گوگل زدم دیدم آره تا حدودی درسته. پس عملا زن کنیز و کلفت و برده و دایه بچه مرداست. چرا باید محل زندگی و حق بیرون رفتن از خونه و اختیار زن دست مرد باشه. مرد چه برتری داره نسبت به زن؟

هیچی .یه کتاب خوندم در مورد زنای مثلا هزهر سال پیش دنیا .اون موقع همه قدرت دست زن ها بوده. و همه امور خوب پیش میرفته. از وقتی قدرت دست مردا افتاده همش جنگ و بی عدالتی و تخریب . کشورهای عضو سازمان ملل بیشترین جنگ های تاریخ رو داشتن

خوب مگه ما خانما روی حقوق شوهر حساب باز نمی‌کنیم؟  مگه خونه و ماشین و حقوق جزو مزایا حساب نمیشه ...

ی چیزایی تو این مملکت از اول عرف و قانون بوده نمیشه چشم پوشی کرد ازش

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
نمیدونم اینا که حرف از اینجور برابریا میزنن به اونورشم فکر میکنن؟ که اونور خدای نکرده کار ب اونجا ه ...

خودمون کردیم . ک الان با کمال پررویی بگن اگر نون میخای برو کار کن یا همینی ک هست . مردهای الان فوق العاده بی خودن.  من خودم شوهرم با تمام خوبیش . با تمام مسیولیت پذیرش . وقتی بهش گفتم  یه روز کاری . دوروز خونه بگرد دنبال کار نیمه . گفت من برم کار تو راحت باشی؟؟؟؟بعد چپ و راست غیر مستقیم ب من میگه فلانی زنهاشون شاغله. یعنی توام برو .منم می‌شناسمش توی خونه دست ب استکانم نمیزنه . برم کار همه چی بازم با منه . خداروشکر محتاج نیستم و فکرم هم محدود نیست ک زن بیرون کار نکنه . ولی ظلمه بزرگه جهان اولیا ب جهان سومیها همین کار و ازادیه گول زنک برای زنها بود ک اسیر تر و برده تر بشن . 

آفرین . خوشم اومد خیلی آگاهی. متاسفانه خانم های جامعه ما خیلی کم آگاهی دارند. اصلا واسه زنای ما هیچ ...

دقیقا یکی از دوستام سر گرفتن جهیزیش از شوهرش موقع طلاق با اینکه سیاهه داشت

ولی چون مارک وسیلع ها و سال ساخت و .. توش نبود 

فاکتور ماکتور خریدم دور ریخته بودن بذخیالشون زن یه پسر مذهبی خداشناس شده بود دوستم و نیاز ب این محکم کاریا نبود

معریه گفت نمیخوام مهرو جشنم چون طرف شرایط نداره بشه فقط یه سفر کربلا

اخرشم رفت تو سوییت زیر پله مادرشوهرش چون طرف توانایی گرفتن خونه براش نداشت

اخرش چی شد همه چی رو ب هوای خدا شناس بودن طرف شل گرفتن

وقتی گفت جهیزیمو میخوام موقع طلاق 

تو دادگاه عکس خونه رو اوردن خانواده شوهرش و گفتن جهیزیش این بوده

ولی جای وسایل نو و گرون این دوستم وسیله های پنجاه سال استفاده شده مادر پسره رو چیده بودن 

گفتن همینا رو اورده بود هر وقت خواست بیاد ببره

دادگاهم گفت چون برند ننوشتی تو سیاهه و فاکتور ماکتور واسه اثبات نداری من کاری نمیتونم برات بکنم

دقیقا یکی از دوستام سر گرفتن جهیزیش از شوهرش موقع طلاق با اینکه سیاهه داشت ولی چون مارک وسیلع ها و ...

وای چقد بد. من خودم همه جهیزیم فاکتور گرفتم به نام خودم. خونه مامانمه. هر کاری  بگی از بعضی مردها برمیاد

از من به شما نصیحت فقط محکم کاری کنید. عشق و نمیدونم طرف آدم خوبیه رو ول کنید. به خدا آدم یه چیزایی میبینه. دیگه بنده خدا جهیزیش چرا ازش گرفتن؟ چقد پست  بودن