2777
2789
عنوان

برای ازدواج دو دلم نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی این رو حقوق تو حساب باز کرده خود دانی

خوب مگه ما خانما روی حقوق شوهر حساب باز نمی‌کنیم؟  مگه خونه و ماشین و حقوق جزو مزایا حساب نمیشه؟ خوب الان جامعه ی ما برای خانم ها هم شغل رو مزایا حساب میکنن و با این دید میان جلو 

زندگی خرج داره منم اگر پسر بودم حقیقتش بخوام واقعیت رو بگم صددرصد با کسی ازدواج میکردم که شاغل باشه 

واقعا همینطوره خیلی سخت شده خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

میگم شرایط کللی خوبه

پسر خوبیه بنظر هم از این نظر که اهل کار بوده و هست هم اینکه خب پس اندازشو داده ب خانواده برای خرید خونه

خیلیا شاید خوششون نیاد ولی مشخصه خانواده دوسته و دو روز دیگع همین خانواده دوستی رو میاره تو خانواده خودتون و برای خودتون تلاش میکنه

اما یه نکته ریز این وسط هست اونم اینه که حواست باشه ازونا نباشه که چون عادت کردن مادر پدرش که ساپورتشون کنه، بعد از ازدواجم هرچی داره از چنگش دربیارن و ازش انتظار حمایت داشته باشن

متوجه باشن که متاهل شده و خودش زندگی داره

میگم شرایط کللی خوبه پسر خوبیه بنظر هم از این نظر که اهل کار بوده و هست هم اینکه خب پس اندازشو داده ...

اره این مورد که گفتی دغدغم هس که بعد ازدواج همه چیزشو نده به خانوادش چطوری ازش بپرسم که اینطور هس یان

از چه نظر بهتره؟  نه عجله نمیخام بکنم

عجله نکن 

بسته ب فرهنگ خانواده هاتون رفت و امد کنید و برید بیاید

ایشالا بهترین تصمیمو میگیری

ایشالا با برنامه ریزی ب همه چی میرسید

درسته پولم مهمه اما اول اینکه 

پول همه چیز نیست با مرد خوش اخلاق وضع مالی متوسط میشه عاشقی و زندگی کرد و کللی خاطره خوب ساخت ولی با مرد سوپر پولدار سگ اخلاق و مشکل دار نمیشه

دوم اینکه

مردا تا قبل ازدواج معمولا همینن، زناشون میاد و میشه انگیزه پیشرفت و کنار هم ب همه چی میرسن با فکر و مدیریت و برنامه ریزی

و اینکه من پوللللدار ترین ادمی که میشناسم ، وقتی رفت خواستگاری ، خودش بود و یه دست لباسش

ولی کنار هم کار کردن تلاشکردن فکر خوب اقتصادی داشتن ساختن الان ماشالا توپ تکونشون نمیده 

ایشالا خوشبخت بشی و بیای خبر شادیاتو بدی

هر کس نظری داره . ولی مردهای امروزی بیمسیولیت و تن پرور شدن از بس ک زنها بهشون رووو دادن و تا چیزی ش ...

منم نظرم همینه آقایون از وقتی خانم ها مستقل شدن بی مسئولیت شدن. درسته خانم میتونهدشاغل باشه ولی مسئولیت باید به عهده مرد باشه .مردا تن پرور شدن. اصلا نمیپسندم. یکی از دوستام خودش شاغله شوهرش کفش فروشی داره. میگه حای واسه بچم میخام از مغازه شوهرم کفش بردارم بهم میگه باید پولش بدی.خیلی زشته

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
اره این مورد که گفتی دغدغم هس که بعد ازدواج همه چیزشو نده به خانوادش چطوری ازش بپرسم که اینطور هس یا ...

متوجه میشی تو رفت و امد

و اینکه خیلی مردا رو دیدم کم و بیش این حالتو اول ازدواج دارن و خب تا حدودی طبیعیه چون خونه زندگیشون اونجا بوده

ولی واسه بعضیا بعد یه مدت درست میشه و نرمال میشه ولی واسه بعضیا بیمارگونست و خب دردسر سازه تا اخر زندگی

اینارو باید بری بیای خودت تشخیص بدی