2777
2789

سلام دوستان گل

من چندوقتی شده از شوهرم بدم اومده اصلا این حسمو دوست ندارم دلم میخواد مثل گذشته باشم اما نمیتونم هرچی بیشتر بهم نزدیک میشه من بیشتر متنفر میشم خیلی حال بدی دارم دلم نمیخواد اینجوری باشم تورو خدا راهکاری دارین بگین واقعا اذیت میشم  اینکه از ته دلم دوسش ندارم ولی وانمود کنم چیزی نیست سختمه

به خوبی‌اش فکر کن و به از دست دادنش ناخودآگاه عاشقش میشی دوباره 

به این فکر کن چرا انتخابش کردی و باهاش تا اینجا موندی

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم از هم فاصله بگیرید. مثل یه سفر تنهایی بعضی وقتا ادما به تنهایی نیاز دارن تا دوباره تشنه هم بشن. ...

اخه همسرم این حس رو نداره نسبت ب من اما من نمیدونم چرا یهو اینقدر عوض شدم یه دختر دوساله دارم ک تمام وقتمو گرفته همیشه خداروشکر میکنم بخاطرش و از اینکه دارمش بینهایت خوشحالم اما هیچ کاری نمیتونم انجام بدم سفر که دیگه جای خود داره

بعدم یبار بهم خیانت کرده قول داد دیگه سمتش نره و میدونم نرفته اما از اینکه تنهاش بذارم همیشه دلهره دارم اون روزای لعنتی وحشتناک هیچوقت از ذهنم نمیره روزی نیست که بهش فکر نکنم بعد اون ماجرا یه مدتی ک گذشت خوب شدم اما دیگه اعصابم داغون شده با اندک چیزی بهم میریزم منی ک معروف بودم ب دلقک بازی و پر شر و شور الان شدم یه ادم افسرده و دل مرده و این خیلی آزارم میده و از همه مهمتر میخوام مثل گذشته ها عاشق همسرم باشم و از زندگیم لذت ببرم اما نمیشه