2777
2789
عنوان

چقد بدم میاد ازمقایسه کردن بچه ها

82 بازدید | 3 پست

عمه شوهرم امشب گفت وا دخترت چقد کوچیک ولاغره نوه من یماه کوچکتر اینقد تپل مخصوصا روناش هیچکدوم نمیتونیم بغلش کنیم😐گفتم بچه من مث مامانش ظریف ونازکه،ولی حرص میخورم میگم کاش جواب دیگه ای میدادم خب لامصبا بگو بشما چه یا اصن جثه بچه کوچیک یا بزرگ باشه کجای مشکلات شمارو میگیره، خودمو شوهرم وپسرم عادیم،اونا همشون خانوادگی تپل،خب ازمن که بچه ۱۰ کیلویی درنمیاد😂😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ول کن بگو مهم سلامتیه بزرگ‌میشه اینم.‌پسره منم ب نسبت بچه های عموهاش ریزبود.اما تندوتیز. و هوشیاری بالا. حتی یبار دیدم برادرشوهرم داره ب شوهرم میگه ک‌بچه های منو دوتاشونو باهم جمع کنی ب این نمیرسن.عقل و زبلیشو 😄

بقبه ب منم‌میگفتن ک ریزه و....

parasoo1989@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بگو مهم سلامتیه بزرگ‌میشه اینم.‌پسره منم ب نسبت بچه های عموهاش ریزبود.اما تندوتیز. و هوشیاری ب ...

اره دخترمنم خیلی باهوش وزرنگه پسرمم همینطور بود الانم عجیب باهوشه همیشه بزرگا دلشون میخواد باهاشون حرف بزنه،مثلا وقتی تونت میزنم کارهایی که تواون ماه نی نی باید بکنه همیشه یماه ونیم جلوه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔