2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تو نشستن خوابیدن بلند شدن و همه کارهاتون مراعات کنید 

سنگینی بلند نکنید مراقب باشید تو خم و راست شدن 

استخر و پیاده روی داخل آب 

و مراعات رژیم غذایی و کاهش وزن 

الحمدلله رب العالمین ...
باید تو نشستن خوابیدن بلند شدن و همه کارهاتون مراعات کنید  سنگینی بلند نکنید مراقب باشید تو خم ...

بله اینارو دکتر گفته و دارم انجام میدم ولی خاستم ببینم کسی بوده که کامل خوب شده باشه

بله مال من زد به باسن وپام،ببین همش باید مراعات کنی،تهرانی بهت دکتر معرفی کنم

شما الان درد ندارید ؟دکتر چه داروهایی بهتون داد ؟مبتونبد مثلا یک ساعت پیاده روی کنید بدون اینکه کمرتون درد بگیره نه متاسفانه تهران نیستم 

شما الان درد ندارید ؟دکتر چه داروهایی بهتون داد ؟مبتونبد مثلا یک ساعت پیاده روی کنید بدون اینکه کمرت ...

من طب سوزنی انجام دادم خیلی خیلی بهتر شدم،ولی هرکاری کنی حتی عمل هم کنی باز باید مراعات کنی،بار سنگین اصلا به هیچ وجه بلند نکن،دولا راست نشو،اگه توشهرتون د‌تر طب فیزیکی توانبخشی حاذق پیدا کنی بری طب سوزنی انجام بدی پیشش راحت میشی،ورزش مخصوص دیسک وراه رفتن تو استخر هم راه نجاتته،ترشیجات رو اززندگیت حذف کن،

اگر هم دکتر لازم هستید فکر کنم یه تاپیک داشتید 

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم آدرس سایتشون

اینم کانال تلگراموش که کلی مطالب مفید داخلش هست