2777
2789
سلام عزیزم من پلی کیستیک هستم آب برنج و آب پیاز قاطی کنم همونطور ک گفتید رویش مجدد داره واقعا؟؟؟ خیل ...

اب برنج و آب پیاز واسه من خیلی خوب بود و تازگیا چند قطره روغن  رزماری هم اضافه میکنم که فوق العاده راضی هستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اب برنج و آب پیاز واسه من خیلی خوب بود و تازگیا چند قطره روغن  رزماری هم اضافه میکنم که فوق الع ...

عزیزم شما هفته ای یکبار می‌زنید؟؟ بعد چه مدت متوجه شدید که رویش مجدد داشتید؟ و اینکه پیاز قرمز میریزید؟ 

عزیزم شما هفته ای یکبار می‌زنید؟؟ بعد چه مدت متوجه شدید که رویش مجدد داشتید؟ و اینکه پیاز قرمز میریز ...

پیاز قرمز حتما نصف بیشتر و اب برنج بریز چون هم سرد درد میشی هم بوی بد داره اگه پیاز زیاد باشه دیگه بعد یک ماه متوجه میشی من سه روز ی بار موهامو می‌شورم و هر بار استفاده میکنم نیم ساعت قبل حموم میزنم

من طب سوزنی انجام دادم خیلی خیلی بهتر شدم،ولی هرکاری کنی حتی عمل هم کنی باز باید مراعات کنی،بار سنگی ...

شما طب سوزنی انجام دادین الان خوب شدین؟ میتونی طولانی مدت راه بری یا بشینی