2777
2789

گفت مادرت انقدر سرزنشت کرده و تورو مقصر دونسته

همیشه بهت گفته ساکت باش حرف نزن. هیچوقت نگفته از حقت دفاع کن

الان میترسی بری دنبال چیزی میترسی شکست بخوری دوباره سرزنش بشی . وقتی میخوای برای زندگی خودت وقت بذاری احساس خودخواه بودن میکنی نمیتونی بری دنبال علایق و زندگیت . انگار مادرت زندانیت کرده باشه و فقط بخواد خواسته هاشو انجام بدی .  زندگیم خلاصه شده تو خرید خیار گوجه و گردش و دکتر بردن مامانم و پرداخت قبضای خونه اخرشم میگه لعنت به اولاد و دق و دلی داداشامو سر من خالی میکنه

پدرم فوت کرده . ی بار خاستم ازدواج کنم داداشام مخالفت کردن گفتن تو کار میکنی همینجا بمون زندگیتو کن. بعدش گفتم نمیذارید من نظر بدم و واسه من تعیین تکلیف میکنید درصورتی که من کمک و راهنمایی میخاستم.. از وقتی پدرم فوت کرده هیچوقت حامی نبودن نگفتن حالت چطوره؟ خواستمم ازدواج کنم اینجوری کردن و وقتی اعتراض کردم گفتن پس ما دیگه اصلا کار نداریم و قطع ارتباط کردن باهامون

مشاور گفت اونا میخوان مسئولیت گردن تو باشه بمونی مراقب مادرت باشی

چقدر من بدبختم منی ک انقد دختر خوبی بودم حقم این نبود خیلی ناراحتم دلم داره میترکه

۲۶ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر کسی مسئول سرنوشت خودشه

پذیرفتن سخته

همه ما قطعا از والدین و اطرافیان مون ضربه خوردیم

حالا یکی کمتر یکی بیشتر

اون مشاوری خوبه که شمارو ببره تو گذشته 

اما راهکارم بده که تو گذشته غرق نشید یعنی از اینور بوم نیوفتید...مثل همین الانه شما

اینکه احساس مظلوم واقع شدن و قربانی بودن داری... این خودش بدتره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

انشالله آروم بشی و ناراحتیت از بین بره

ولی خیلی خوبه که مشاورت رک و راست حرفشو زده 

خیلی وقتا مستقیم حرف زدن تاثیر بیشتری داره 

شاید به خودت بیایی و خودتو از این وضعیت نجات بدی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

سنت کمه وقت ازدواج داری

عندفعه خواستگار خوب اومد ازدواج کن قهر می‌کنند دوباره آشتی میکنند

تو شهرستان ما یه دختره برادراش ازدواج کرده بودند دختره ازدواج نکرده بود سنشم بالا رفته بود به مادرش رسید بعد یه خواستگار اومد داداشش شوهرش دادند میگند مادرش هنوز نفرینش میکنه شوهر کرده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
وا یعنی چی؟! وظیفه همشون باهم مراقب مادر باشین نه اینکه تو ازدواج نکنی به حرفای مشاور گوش بده 

مشاور میگه باید شجاعت خودتو بدست بیاری پاشی. بازم باید برم پیشش . فعلا گفته امار زندگیتو بهش نده برو بیرون و برو دنبال چیزایی ک دوس داری ولی امار نده به مامانت بذار بفهمه زندگی شخصی خودتو داری

مامانم خیلی اذیتم میکنه خیلی خیلی

دوس ندارم ازدواج کنم دوس دارم یکم دستو بالم باز بود راحت زندگی میکردم یکم مجردی خوش میبودم

مامانم شده اینه ی دق من

از دستش زندگی ندارم دلم نمیخاد ازدواج کنم پول کافی ندارم خونه بگیرم برم از اینجا

مشکل من ازدواج نیس ینی فک کردین از بی شوهری دلم داره میترکه؟ 

نهههه

منظور من را بد برداشت کردی 

منظورم اینه شما شدی قربانی همه و همیشه هم سکوت می‌کنی حالا چه در مورد ازدواج چه در موارد رسیدگی به مادرت

مشاور حقیقتو گفته علی الخصوص در مورد برادرات و این حال تو کاملا طبیعی

اره اصلا حالم افتضاحه تازه فهمیدم خانوادم باهام چیکار کردن

ی جلسه رفتم پیشش یکم راهکار داد گفت باید ی سری چیزارو بیای کامل باز کنم برات گفت چیزایی ک اذیتت میکنه رو بنویس دفعه بعدی بیار با خودت