2821
2789
عنوان

شب ادراری

2373 بازدید | 54 پست

سلام خانما شب ادراری بچه تا چن سالگی عادیه؟؟؟ پسرم امسال باید بره پیش دبستانی باز شب ادراری داره یعنی هر شب کارشه اگه موقع خاب ببرم دستشویی یا نبرم هیچ فرقی نداره چ آب زیاد بخوره چ نخوره کار خودشو میکنه کیا تجربه دارن بچشون اینجوری بوده؟؟؟ 

نصف شب می‌بری دستشوی من بچه هام نداشتن ولی بچه خواهرشوهذم داشت از طرف خانواده شوهری ارثی بود نصف شب شوهرش میبرد دستشوی فکر کنم تا کلاس سوم داشت دقیق نفهمیدم کی درست شد

ببر دکتر

پسر خواهرشوهرم اینجوری بود برد دکتر یه اسپری بینی داد خوب شد

گرمیجات هم خوبه براش.ما بزرک(نمیدونم شماها چی میگید بهش) و دوشاب میدیم به بچه خوب میشه

دلم برات تنگ شده حسین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببر دکتر پسر خواهرشوهرم اینجوری بود برد دکتر یه اسپری بینی داد خوب شد گرمیجات هم خوبه براش.ما بزرک ...

من چندنفرو تو فامیل دیدم شب ادراری دارن موندم چرا کلا نبردن دکتر 

نصف شب می‌بری دستشوی من بچه هام نداشتن ولی بچه خواهرشوهذم داشت از طرف خانواده شوهری ارثی بود نصف شب ...

بیدارش کنم دیگه نمیخابه جیغ جیغ میکنه بهش میگم شبا ک جیش داری ب مامان بگو ببرمت دستشویی میگه منکه نمیفهمم ت صدای جیشمو شنیدی بیدارم کن بریم😐

من چندنفرو تو فامیل دیدم شب ادراری دارن موندم چرا کلا نبردن دکتر 

پسرم منم چنتا از بچه هاش عموش اینجوری بودن یبارم ت 4 سالگی بردم دکتر ک گفت تا 6 سالگی عادیه بعد 6 بیارش اگ ادامه داشت خسته شدم دیگه همش ی پلاستیک بزرگ باید پهن کنم زیرش چن روزی یبار باید پتو بشورم 

چکار می‌کنی پوشکش میکنی شبا؟

ن یه تیکه پارچه بزرگ وسطش پلاستیک گذاشتم اندازه همون پارچه بعد دوختمش ک اگ خیس کرد در نیاد ب فرشم اول ی پتو ميندازم بعد اون پارچه رو

پیش متخصص چی ببرم اطفال؟ 

بله متخصص اطفال میبرد

ولی اگه پسرت بد غذا نیست بهش شیره انگور با بزرک بده آب رو آتیشه.مثلا چند روز یکی دو ق بده بخوره خوشمزه هم هست 

دلم برات تنگ شده حسین

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز