2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 54 پست
بله متخصص اطفال میبرد ولی اگه پسرت بد غذا نیست بهش شیره انگور با بزرک بده آب رو آتیشه.مثلا چند روز ...

خیلی بد غذاس ولی امتحان میکنم بزور بهش میدم بزک چیه فقط از کجا باید بگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرم منم چنتا از بچه هاش عموش اینجوری بودن یبارم ت 4 سالگی بردم دکتر ک گفت تا 6 سالگی عادیه بعد 6 بی ...

شب ادراری از کودکی داشته یا مثلا از سه سالگی به بعد ؟ مهمه که تشخیص بدیم شب ادراری اولیه داره یا ثانویه

باید اول ببری دکتر متخصص اورولوژی که با یه آزمایش و سونو مشخص میشه این بچه از لحاظ ساختار فیزیکی مجاری ادراری مشکل داره یا نه ؟ 

اگر مشکلی جسمی نداشت ، باید ببینی استرس و اضطراب داره یا نه که روانپزشک میتونه بهت کمک کنه  

هوای تو، اجابت عشق است.

بیدارش کنم دیگه نمیخابه جیغ جیغ میکنه بهش میگم شبا ک جیش داری ب مامان بگو ببرمت دستشویی میگه منکه نم ...

هر نیم ساعت ببرش 

آنقدر ببرش تا عادت کنه 

شب زیرش تشک مشمایی بنداز که نم پس نده

الهی گاهی نگاهی

لتفاقا خ‌هارشوهر منم همین کار رو میکرد اگه هر شب کارش همینه پوشکش کن  البته ببرش دکتر ببین چی م ...

میبرمش یکی دوهفته دیگه چون واقعا خسته شدم خودشم اذیت میشه جایی میخام برم شب بمونم واقعا نمیشه خونه خاهر امو مامانمم ک پلاستیک میندازم

خیلی بد غذاس ولی امتحان میکنم بزور بهش میدم بزک چیه فقط از کجا باید بگیرم 

گوگل سرچ کن بزرک و شیره انگور

خودت عکسشو ببین

یه پودر ماننده برا تقویت بدن عااالیه و همچنین شب ادراری بچه ها.باید با شیره مخلوط کرد خیلی خوشمزه میشه

ترب هم میفروشه من دیدم

دلم برات تنگ شده حسین

گوگل سرچ کن بزرک و شیره انگور خودت عکسشو ببین یه پودر ماننده برا تقویت بدن عااالیه و همچنین شب ادر ...

آهان ممنون گلم مرسی از راهنماییت حتما استفاده میکنم فقط مشکلی ک نداره بچه بخوره دیگه

پسرمن داره پنج ونیم سالشه 😕دکترم بردم پارسال ازمایش ایناگرفتم نشونش دادم گفت سالمه مشکلی نداره خداروشکر..هرشب شبی دو بار س بار...فرقی نداره بخوره نخوره چیزی..

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
نمیزاره بدش میاد اصلا بعد میترسم عادت کنه ب پوشک کلا خراب کاری کته خیلیم شیطونه 

سلام پسرم منم 6سالشه بعضی وقتا شب ادراری داشت روغن سیاهدانه خریدم به زیر شکم قسمت مثانه و پهلوها قبل خواب زدم چون گرم میشد مثانه اش دیگه ادرار نکرد 

بزک و دوشاب نمیدونم چیه ‌‌؟ از عطاری باید بگیرم؟ 

بله عطاری میفروشه

ما میگیم تازه تازه آسیاب کنه چون اگه پودر زیاد بمونه به تلخی میزنه ولی تازش خیلی خوشمزس

دلم برات تنگ شده حسین

از اول داشته فقط شبا اینجوریه ک خابه میگه متوجه نمیشم  

حتما ببرش پیش متخصص اورولوژی و بعد هم ادامه ی درمان رو حتما ادامه بده 

پوشک کردن و مشما انداختن زیر بچه و نصف شب بیدار کردنش چاره ی موقتی کار هست ، باید علت ریشه یابی بشه

هوای تو، اجابت عشق است.