2777
2789
عنوان

درد ودل

99 بازدید | 9 پست

باخانواده بدچطورمیشه کناراومد شمام خانوادتون پسردوست؟ تاحالا ازخانواده کتک خوردین شده کینه ب دل بگیرین نتونین ببخیش خواهش میکنم نصیحت نکنید ک احترام پدرومادر واجب ک واقعا دلم ازشون خون حس میکنم ازشون متنفرم

🕊✨🤲🏻

خیلیامون ممکنه همچین حسی نسبت به پدر و مادرمون داشته باشیم. اما احساسات ما و رنجیدن ما هیچ دردیو دوا نمیکنه چون اونا والدین ما هستن و احترامشون واجبه و هرچه پیش خدا هم شکایت کنیم راه به جایی نمیبره چون ما باید تحمل کنیم و صبوری و احترام رو فراموش نکنیم.

خیلیامون ممکنه همچین حسی نسبت به پدر و مادرمون داشته باشیم. اما احساسات ما و رنجیدن ما هیچ دردیو دوا ...

نظرتون محترم ولی من بلاهایی ک پدرومادرم سرم اوردم واقعا جایی برای احترام نمیزاره، 

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کتک خوردم حمایت نشدم توی ازدواجم بخاطر خانوادم هزاربلاسرم اومد بی کس بودم توی اون سالی ک زندگی مردم ۶ماهیی یباربهم سرمیزدن ولی با برادرام ن اونقدر حمایتشون میکنن اونقدر بفکرزندگیاشونن مادرم جلوجلو میگه هرچی دارم وندارم واسه پسرام پسرایی ک تره هم براشون خوردنمیکنن

🕊✨🤲🏻

دقیقا 

ازبچگی اونقدر کتک خوردم بخاطر هرچیزی اذیتم کردن استرسی شدم تو تصمیمات زندگیم دخالت میکنن فقط عذاب متنفرم ازشون وارزشی براشون قائل نیستم مادری ک فحش میده ب این میشه گفت مادر😊اخه چ احترامی!!! پدری ک چنان کتکت میزنه میری بیمارستان  پدرومادری ک کاری میکنن دیگرانم خوردت کنن 

🕊✨🤲🏻