2777
2789
عنوان

درد ودل

99 بازدید | 9 پست

باخانواده بدچطورمیشه کناراومد شمام خانوادتون پسردوست؟ تاحالا ازخانواده کتک خوردین شده کینه ب دل بگیرین نتونین ببخیش خواهش میکنم نصیحت نکنید ک احترام پدرومادر واجب ک واقعا دلم ازشون خون حس میکنم ازشون متنفرم

🕊✨🤲🏻

خیلیامون ممکنه همچین حسی نسبت به پدر و مادرمون داشته باشیم. اما احساسات ما و رنجیدن ما هیچ دردیو دوا نمیکنه چون اونا والدین ما هستن و احترامشون واجبه و هرچه پیش خدا هم شکایت کنیم راه به جایی نمیبره چون ما باید تحمل کنیم و صبوری و احترام رو فراموش نکنیم.

خیلیامون ممکنه همچین حسی نسبت به پدر و مادرمون داشته باشیم. اما احساسات ما و رنجیدن ما هیچ دردیو دوا ...

نظرتون محترم ولی من بلاهایی ک پدرومادرم سرم اوردم واقعا جایی برای احترام نمیزاره، 

🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کتک خوردم حمایت نشدم توی ازدواجم بخاطر خانوادم هزاربلاسرم اومد بی کس بودم توی اون سالی ک زندگی مردم ۶ماهیی یباربهم سرمیزدن ولی با برادرام ن اونقدر حمایتشون میکنن اونقدر بفکرزندگیاشونن مادرم جلوجلو میگه هرچی دارم وندارم واسه پسرام پسرایی ک تره هم براشون خوردنمیکنن

🕊✨🤲🏻

دقیقا 

ازبچگی اونقدر کتک خوردم بخاطر هرچیزی اذیتم کردن استرسی شدم تو تصمیمات زندگیم دخالت میکنن فقط عذاب متنفرم ازشون وارزشی براشون قائل نیستم مادری ک فحش میده ب این میشه گفت مادر😊اخه چ احترامی!!! پدری ک چنان کتکت میزنه میری بیمارستان  پدرومادری ک کاری میکنن دیگرانم خوردت کنن 

🕊✨🤲🏻