2777
2789

همه ناکامیام میاد تو ذهنم

چیزایی که میخواستمو نشد

تحقیرا و متلکای بقیه

بعدشم شروع به مقایسه با بقیه میکنم.اونایی که از نظر ظاهری مالی کیفیت زندگی و...از من بهترت

از شانسمم دور وریام همه بدبخت و اه و ناله کن بدتر انرژی منفی میدن

کاش این روزگار انقد گند نبود 

کاش موافق میلمون میرفت جلو

لعنت به این هورمونا و لعنت به این دنیا🤬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون تموم شده ولی این مودی بودنم یا مشکل روانیه یا هورمونیه بعضی وقتا شدیدا احساس بدبختی میکنم

من قبل پری تو خود پری و چند روز بعد پری تو شرایط توام..😅 تقریبا نصف بیشتر ماه درگیرم..🤪

این روزا تعداد خوشبخت ها خیلی کمه.. یا ارث پدر گرفتن.. یا اون زمان که ارزونی بوده کار و باری که بتونن موشکی بالا برن رو پیدا کردن.. یا حلال و حروم قاطی هرچی شه در میارن و مشکل ندارن باهاش..

ماهایی که جوونیمون افتاد تو گرونی و تورم و.. چون دنبال زندگی سالم و پول حلالیم..شرایطمون اینه و کاریش نمیشه کرد..با درس خوندن و شب و روز پول کارگری در اوردن نمیشه پولدار شد..

من قبل پری تو خود پری و چند روز بعد پری تو شرایط توام..😅 تقریبا نصف بیشتر ماه درگیرم..🤪 این روزا ...

دقیقا حرفای دلمو زدی

هی خدا

واقعا روزی نیست به این فکر نکنم که چیکار کنم وضع مالیم اقلا از این بهتر بشه