2821
2789
عنوان

نظرتون؟

585 بازدید | 31 پست

بچه ها دوست نامزدم که نسبت دور فامیلی هم دارن همیشه مثلا ما مسافرت میریم یا تفریح دوست داره با ما بیاد البته ماشین خودش و کلا از ما دور میشه گاهی اوقات باهامونه اما بیشتز درکم داره میرفت نهار یا شام با هم میرفتیم رستوران ولی خب من خوشم نمیاد درسته چندساله هممون همو می‌شناسیم پسر خوبیه ولی من به نامزدم گفتم که دوست ندارم همش با ما باشه اینم گفت گناه داره ولی اگه اذیت میشی خودت بگی بهش بهتره که نیاد منم بهش گفتم موقع برگشت احساس کردم یه لحظه غرورش شکست یه اشک ریزی تو چشش حلقه زد گفت درست میگین دیگه نمیام الان چندماهه با نامزدمم دیگه زیاد رفت و آمد نداره حتی خودمون‌گاهی اوقات میگیم باهامون نمیاد الان چند روز دیگه تولدشه دوست داریم سوپرایزش کنیم به نظرتون چطوری بکشونیمش یجا همش بهونه میاره هی نمیاد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخی طفلکی  ولی بهتره فاصله بگیرین ازش دیگه نمیاد سمتتون دلش شکست

نمیخواستم اینطوری شه واقعا

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

حق داشتی .اندازه ی هرچیزی رو باید نگه داشت .

درسته زیاد نمی اومد تو خلوت دو نفرمون ولی کلا معذب بودم نکنه یهویی بپره تو اتاق چمیدونم یه حوری بودم خلاصه گفتم 

حالام همون یجوریتو حفظ کنو نمیخواد سورپرایزش کنی

نمیدونم عذاب وجدان گرفتم 

ببین درستو غلطشو خودت میدونی ولی مودی نباش دیگه.زشته بازیچه کردنه، بکش بنداز راه ننداز

فکر نمیکردم انقدر بهش بربخوره

فکر نمیکردم انقدر بهش بربخوره

چرا برنخوره؟؟!!

چون مدام باهاتون بود شخصیت نداشت؟!

یکم با سیاست تر رفتار میکردی بهتر بود

اینکه گفتم آب قطه، یعنی تموم شد. تجربه شه برای بعدهات.

مقیم درون خود...
چرا برنخوره؟؟!! چون مدام باهاتون بود شخصیت نداشت؟! یکم با سیاست تر رفتار میکردی بهتر بود اینکه ...

آره نامزدمم خیلی ناراحت شد ولی به رو خووش نیاورد رفیق صمیمیش بود میدونم که از این ماجرا خیلی ناراحته کاش میشد جبرانش کرد

حیوونکی دلم سوخت براش🥺

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

آره نامزدمم خیلی ناراحت شد ولی به رو خووش نیاورد رفیق صمیمیش بود میدونم که از این ماجرا خیلی ناراحته ...

خوب جایی میرفتین زیادبهش نمیگفتین که اونم بیاد ولی خیلی بدکردی رک گفتی بهش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز